FlaxLy Üye polluxea♪;4305058' Alıntı: nfc N8'de mevcut degil dostum...ama üzülme bence,angry birds'de bölüm açmaktan baska bi işe yaradıgı yok suan uzun bi sürede yaramaz pek gerekli degil Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
polluxea♪;4305058' Alıntı: nfc N8'de mevcut degil dostum...ama üzülme bence,angry birds'de bölüm açmaktan baska bi işe yaradıgı yok suan uzun bi sürede yaramaz pek gerekli degil Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
FlaxLy Üye Madness®' Alıntı: bitti zaten engiri börds bitirdim Genişletmek için tıkla ... Angry bird Rio bitirmek 1 günümü aldı. Ama cidden zorlaşıyor.
Madness®' Alıntı: bitti zaten engiri börds bitirdim Genişletmek için tıkla ... Angry bird Rio bitirmek 1 günümü aldı. Ama cidden zorlaşıyor.
TheMadness Üye tüm serisini bitirdim. Bari yenisini çıkarsalar ----------Eklendi @ 00:07:18 ---------- Yazıldı @ 00:06:26 ---------- hepsi 3 yıldız.
tüm serisini bitirdim. Bari yenisini çıkarsalar ----------Eklendi @ 00:07:18 ---------- Yazıldı @ 00:06:26 ---------- hepsi 3 yıldız.
FlaxLy Üye Madness®' Alıntı: tüm serisini bitirdim. Bari yenisini çıkarsalar ----------Eklendi @ 00:07:18 ---------- Yazıldı @ 00:06:26 ---------- hepsi 3 yıldız. Genişletmek için tıkla ...
Madness®' Alıntı: tüm serisini bitirdim. Bari yenisini çıkarsalar ----------Eklendi @ 00:07:18 ---------- Yazıldı @ 00:06:26 ---------- hepsi 3 yıldız. Genişletmek için tıkla ...
Türe Üye Madness®' Alıntı: Hayatınızda kullandınız da mı nfc işe yaramaz bir çipten farklı değil. Genişletmek için tıkla ... işe yaramaz demeyelim de türkiye de yaygın değil hatta kullanılmıyor ----------Eklendi @ 00:20:59 ---------- Yazıldı @ 00:20:40 ---------- çünkü kullanabileceğimiz alan yok
Madness®' Alıntı: Hayatınızda kullandınız da mı nfc işe yaramaz bir çipten farklı değil. Genişletmek için tıkla ... işe yaramaz demeyelim de türkiye de yaygın değil hatta kullanılmıyor ----------Eklendi @ 00:20:59 ---------- Yazıldı @ 00:20:40 ---------- çünkü kullanabileceğimiz alan yok
FlaxLy Üye Türe' Alıntı: işe yaramaz demeyelim de türkiye de yaygın değil hatta kullanılmıyor ----------Eklendi @ 00:20:59 ---------- Yazıldı @ 00:20:40 ---------- çünkü kullanabileceğimiz alan yok Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. Şuan için işe yaramıyor doğru. Ama sonra neredeyse her zaman nfc olacak.
Türe' Alıntı: işe yaramaz demeyelim de türkiye de yaygın değil hatta kullanılmıyor ----------Eklendi @ 00:20:59 ---------- Yazıldı @ 00:20:40 ---------- çünkü kullanabileceğimiz alan yok Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. Şuan için işe yaramıyor doğru. Ama sonra neredeyse her zaman nfc olacak.
Türe Üye ƒℓα[χ]ℓу;4305475' Alıntı: Katılıyorum. Şuan için işe yaramıyor doğru. Ama sonra neredeyse her zaman nfc olacak. Genişletmek için tıkla ... evet aslında yararlı fakat kullanım alanı yok dediğim gibi
ƒℓα[χ]ℓу;4305475' Alıntı: Katılıyorum. Şuan için işe yaramıyor doğru. Ama sonra neredeyse her zaman nfc olacak. Genişletmek için tıkla ... evet aslında yararlı fakat kullanım alanı yok dediğim gibi