n8 belle bakın bi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan01996

kaan01996

Üye
    Konu Sahibi
n8 belle bakın bi
n8 anna güncelleme 25.007'e belle güncelleme atamazsın dediler nedenini öğrenmek istiyorum henüz denemedim ama denesem nolur ??

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
v25 te sorun var herhalde downgrade yapıp atmanız lazım

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
hemen downgrade yapıp atın bence maddnesınkini atın çok övüyorlar

kaan01996

kaan01996

Üye
    Konu Sahibi
bide çökme ihtimali var ben daha önce hacklemeyi denemiştim ama çöktü :(

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bişey olmaz herşeye uygun yapın çökerse dead atarsınız olur biter

----------Eklendi @ 20:04:25 ---------- Yazıldı @ 20:03:57 ----------

Üst konularda var nasıl yükleneceği ona uyacaksınız

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve n000k
n000k

n000k

Üye
Emre arkadaşımız güzel, kısa ve öz şekilde ne yapacağını yazmış.. yalnız şunu söyliyim.çok iyi oku flaş konularını..

hizan

hizan

Üye
bide çökme ihtimali var ben daha önce hacklemeyi denemiştim ama çöktü :(

arkadaşım korkma çöker ise ben burada olduğunda bana yaz telefonu kurtarırım ok.

ayrıca kurtuluş belle var sana tafsiye ederim ben kullanıyorum çok güzel ve seri.

• Beğen
Tepkiler: n000k
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Evet ben ilk flashı tedirginlikle attım gitmişim alt versiyonu atmışım telefon çöktü telefoncuya gittim 60 tlye yaparım dedi garanti yapmaz dedi aklıma geldi eve giderken çökmeden önceki yazılımla dead flash atmak geldi aklıma ve attım telefon düzeldim bundan böyle artık flashtan korkmadım ve yeni c7 mi alır almaz dün yani 2-3 flash yedirdim daha fazla hatta flashı doğru uygula korkmazsın

n000k

n000k

Üye
tamam şimdi attın attın flaşı hizan abide burda.. flaş konularını iyi oku dememin sebebi, downgrade te çoğu zaman tel dead oluyor ve dead flaş ile diriltmen gerekiyor. ölünce tel bir sürü insan panik oluyor :) sonra tedirginllikten en kolay flaş olan dead flaşı bile atamıyorlar..bi sorun olursa hizan abi halleder merak etme

• Beğen
Tepkiler: hizan
erollcelik

erollcelik

Üye
neden herkes bir cfw öneriyor anlamış değilim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belleler Cfw ki sadece başka ne önerecez orjinali çıkmadan

Castiel91

Üye
Evet ben ilk flashı tedirginlikle attım gitmişim alt versiyonu atmışım telefon çöktü telefoncuya gittim 60 tlye yaparım dedi garanti yapmaz dedi aklıma geldi eve giderken çökmeden önceki yazılımla dead flash atmak geldi aklıma ve attım telefon düzeldim bundan böyle artık flashtan korkmadım ve yeni c7 mi alır almaz dün yani 2-3 flash yedirdim daha fazla hatta flashı doğru uygula korkmazsın

oha varya tam küfürlük.. 60tl istemiş .d ahahaha ya çok akıllı bu telefoncular nedense .d

engin_erg

engin_erg

Üye
ben 25.07 üzerine kurdum belle'yi canavar gibi, banamısın demiyor maşallah :D

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşlar bu neye göre değişiyor bilmiyorum ama kimisi 25 in üzarine belle atabiliyor.. bazıları ise dead oluyor.. ama korkmanıza gerek yok.. bende kurtulus40 ın bellesını tasıye ederım.. kullanıyorum kullandıkca dua edıyorum.. hem sureklı yenılıkler de yapıyo eger bırazcık takıp edersen anlarsın..

SilentOne

SilentOne

Üye
ilk flashda bndede sıkıntılıydı bende atan arkımın yanına gittim sağ olsun oda öğretti eqer çevrende maxicepli biri varsa mesaj at o sana yardımcı olur

kaan01996

kaan01996

Üye
    Konu Sahibi
ya telefoncu tanıdık bi kere dead olmuştu dedimya oda hemen bişeyler yaptı ne olduğunu bilmiyorum telefon ayaklandı ama forumda aradım nasıl downgrade yapılacağını bulamadım eğer biliyorsanız link verebilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt