n8 arızalı mı ? ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazy55592

Üye
    Konu Sahibi
n8 arızalı mı ? ?
arkadaşlar ben nokia n8 almayı düşünüyordum paramı biriktirdim yalnız bir çok yerden telefon arızalı , fabrika hatası var sakın alma gibi yorumlar duydum. Sizce hatalı üretim mı kullananlar memnun mu yorumlarınzi bekliyorum yoksa c7 almayı düşünüyorum

filozofurkan

Üye
benim 2 arkadaşım aldı birinde döngü hatası oldu servise ver 2 hhaftada yapıp verdiler diğerinde hiç bir sorun yoktu eğer alıcaksan stoklarını çabuk tüketen yerlerden al çünükü hata ilk seride not bende n8 yok yani kullanmadım kullananların yorumunu daha çok dikkate al :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Evet güç tuşu problemleri vardı ilk seride. Ama artık bayağı tükendi. Bir nokia shop tan alırsan %5 eşek şansı ile denk gelirsin bu hataya...

belferkay

Üye
nokia shoptan almamama rağmen 3 haftadır hiç bir sorununu görmedim...

WebStyle

WebStyle

Üye
Finlandiya malı cihazı dün aldım elimden eksik etmiyorum. Telefonu oyunlarla doldurdum maşallah tık demedi meret :D herhangi bir problem yaşamadım şimdiye kadar.. Gerçi ben telefona dün flash attım onun da etkisi var mı bilmiyorum..

muratcan1905

Üye
bana hatalı seriden geldi 3 hafta serviste kaldı o zaman bayağı bir sinirlenmiştim ama iyiki kalmış diyorum şimdi forumda çoğu arkadaşta nadirende olsa reset sorunu var ancak bende artık hiç olmuyor

telefon gayet iyi ama uygulama ve yazılım yönünden eksik donanımı şuanda yeterli ama geleceğe dönük değil bence
eğer daha fazla bütçe ayırabileceksen ve bir süre daha bekleyebileceksen bekle daha iyisini al derim ama yok hemen almam lazım daha fazla da para veremem diyorsan düşünmeden al.
telefonun + yönleri
dokunmatiği iyi
multitouch var
kamerası çok iyi
symbian fazla ram yemiyor 256 bile rahatlıkla yetiyor(şuanlık)
şarj süresi uzun
usb on the go
usbden şarj
hdmı
- yönleri
İşletim sistemi yetersiz ve klasik kaç yıldır aynı menü yani gidip en eski telefonuda elinize alsanız n8 i de alsanız aynı menü
işlemcisi ve rami daha fazla olması lazımdı
nokia türkiye güncellemelerini geç sunuyor
servis yetersiz
tarayıcı kesinlikle berbat kendi kendine kapanıyor vs
ışık sensörü hatalı diye düşünüyorum telefonun üzerine gölgen bile düşse hemen ekran kararıyor ortam gerçekten karanlık olsa bunu yapması normal ancak bir gölge bile düşse hemen ekran kararıyor sonra ekranı göremiyorsun bu özelliğini hiç sevmiyorum benim için en büyük problem bu şu anda

2 3 aydır kullanıyorum gözlemlediklerimi yazdım umarım işine yarar

crazy55592

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar allah razı olsun gidip alıyorum yarin ins :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt