Shadow*
Üye
N8 - Arama yaparken veya çağrı geldiği zaman ekran kilitlenmesi.
Arkadaşlar, N8'imi bugüne kadar hiçbir sorun ve problem yaşamadan kullandım. Ancak son 1 haftadır ara sıra artık nasıl söyleyeyim telefonun canı sıkıldığında galiba arama yaparken mesela rehberden X isminin üzerine geliyorum "Sesli arama" dedikten sonra ekran kilitleniyor hiçbir tuş açma kapama tuşu dahil işlem yapmıyor ama aradığım telefon çalıyor hatta karşıdaki açarsa konuşabiliyorum da ama kapatamıyorum
Veya beni aradıkları zaman ne açabiliyorum ne reddedbiliyorum kendi kendine bitmesini bekliyorum. Örneğin günde 10 kere aranıyorsam 5 inde bunu yapabiliyor 5 inde yapmıyor bazen hiç yapmıyor bilmiyorum aynı sorundan muzdarip olan arkadaşlar var mı veya çözümü bilen var mı diye merak ettim. Şimdiden teşekkür ediyorum. Bu arada aranıza yeni katıldım herkese selamlarımı gönderiyorum.
Veya beni aradıkları zaman ne açabiliyorum ne reddedbiliyorum kendi kendine bitmesini bekliyorum. Örneğin günde 10 kere aranıyorsam 5 inde bunu yapabiliyor 5 inde yapmıyor bazen hiç yapmıyor bilmiyorum aynı sorundan muzdarip olan arkadaşlar var mı veya çözümü bilen var mı diye merak ettim. Şimdiden teşekkür ediyorum. Bu arada aranıza yeni katıldım herkese selamlarımı gönderiyorum.