N8 arama sırasında karşı tarafın kendi sesini yankılı duyması

Sponsorlu Bağlantılar

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
    Konu Sahibi
N8 arama sırasında karşı tarafın kendi sesini yankılı duyması
arkadaşlar her zaman telefonla konuştuğumda aynı tepkiyi alıyorum insanlardan. kendi sesini duyuyormuş yani yankı yapıyor.boyle sorunu olan var mı ?illa sesi mi kısmak gerekiyor?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
telefonun dinleniyor olmasın

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
synergy11

synergy11

Üye
bende böyle bir sorun yok :S

Uruloki

Uruloki

Üye
aslında hepimğzde var bu olay nasıl oluypr biliyormusunuz çift mod açıkken yani hem 3g hem de gsm açıkken bunu yapıyor ama teklide sorun yok

murat_ozekin

murat_ozekin

Üye
bendede var aynı sorun kendi sesimide duyuyorum konuşurken...

skyhanb

skyhanb

Üye
aynen bendede var

murat_ozekin

murat_ozekin

Üye
arkadaşlar bende bazen konuşurken çıt çıt diye seste geliyor.aynı sorunu yaşıyan varmı?

nbayram

Üye
arkadaşlar bu sorun bende de oluyor. telefoncunun dediğine göre 1 haftadır vodafone da sıkıntı varmış. bu yankı yapanlar genelde vodafone mu?

ozggurr

ozggurr

Üye
Yanki sorununun telefondan cok operatorle iliskili olmasi lazim, genelde kayit altina alinan gorusmelerde bu olur, bu da dinleme yapildigi anlamina gelebilir.. Cogumuz dinleniyoruz zaten..

Siz siz olun bedava gorusme yapabiliyorum diye basiniza is acacak gorusmeler yapmayin telefonda...

gokhann2309

gokhann2309

Üye
Aynı sorun bendede var arkadaşlar. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Bi arkadaşım çift mod demiş evet onu bende farkettim ama bazen tek GSM olarak ayarladığımda da aynı tepkiyi alıyorum. ama kesin olarak telefonden değil diyebilirmiyiz bu sorun için ?

----------Eklendi @ 22:24:42 ---------- Yazıldı @ 22:22:41 ----------

bu arada hattım avea arkadaşlar vodafone değil.yani sorun vodafone dan kaynaklanmıyor. pekçok satıcı bu gibi sorunlarla uğraşmak istemediğinden birşey söyleyip başından atıyor müşterileri.

pasha14

pasha14

Üye
Telefon ile alakalı olmadıgını düşünüyorum.
Telefonunuz dinleniyor olabilir bu konuyada çok dikkat edin. Şebeke ile alakalıdır bu eğer ya sizin şebekeniz yada görüştüğünüz kişinin şebekesinde bir problem varsa bu sorun yaşanabilir veya telefon o sırada 3G'den Gsm moduna geçiyorsa o zamanda yapıyor olabilir. Kesin birşey diyemeyiz bu konuda...

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
    Konu Sahibi
evet bende vodafone kullanıyorum onunlada alakalı olabilir

uguro

uguro

Üye
Bende Vodafone Kullanıyorum Ancak Sorun Ne şebekeden Nede Telefondan Telefon değiştirdim ama aradıklarım Hep yankılı ses duyduklarını belirttiler bu Çok aradığım Kişilerde oluyordu... Sonra Dinlendiğimi öğrendim Telim kara listeye alınmış meğersem.... Nereden Öğrendiğimi yada nasılını tahmin edersiniz sanırım ....

Üst Alt