N8 arama kaydı sorunu!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jakuza88

Üye
    Konu Sahibi
N8 arama kaydı sorunu!!
arkadaşlar telimde arama kayıtları ayarladıgım gibi 30 gün kalmıyo hafızada.bi iki günde bir arama kaydı olan kısım bosalıyor son arananlar felan kısmı.halbuki arama kaydı süresini 30 gün olarak ayarladım.yardımcı olurmusunuz size zahmet

ExZaNGeR

Üye
aynı sorunu bende yaşadım 1 gün bile kalmıyordu tüm aramalar siliniyordu. uygulamalar-araçlar-işlem kaydında wlan bağlantısı kurduğum bi modem görünüyordu. bağlantılardan cihazı kaldırdım ve işlem kaydını temizledim. sorun çözüldü.

sertboycool

Üye
Arkadaşlar aynı problem bende halen devam etmekte arama kaydı bilgilerin süre 30 gün seçili olmasına rağmen sürekli hergün sıfırlanıyor nedenini bilen bir arkadaştan yardım istiyorum.

erkara_64

spb shell kullanırsan gecmiş arama kayıtlarını görebilirsin...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
islem kaydindan ayari war belki blmiorsunz diye soledm islem suresiydi galiba o sizde 1 gundur sanirm

coolguy21

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var 30 gün seçili olmasına ragmen 1 günde siliniyor... Spb mobilshell kullanıyordum sonra programı kapattım. yaklaşık 20 gündür spb yi kullanmıyorum ama halen 1 gün duruyor...

korayduruhan

korayduruhan

Üye
bu problemi çözebildiniz mi acaba? benim de işlem kayıtlarım 30 gün durmuyor..

ewsel

ewsel

Üye
başıma aynısı geliyordu, tel ilk aldığım gibi duruyordu bende yığın hafızayı biçimlendirdim teli formatladım sonrada navifirmden yazılımı tekrar yükledim şuan sorunsuz..!!

coolguy21

Üye
aynı sorunu bende yaşadım 1 gün bile kalmıyordu tüm aramalar siliniyordu. uygulamalar-araçlar-işlem kaydında wlan bağlantısı kurduğum bi modem görünüyordu. bağlantılardan cihazı kaldırdım ve işlem kaydını temizledim. sorun çözüldü.

dostum senin dedigin yöntemi yaptım ve şu an itibari ile arama kaydım 4. güne girdi ve silinmedi...
inşallah 30 gün boyuncada kalır... teşekkürler yardımın için...

mc_mfi

Üye
ya işlem kaydına gelin menüden ordan yukardan ikinci bolümü seçin olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt