N8 arama ekranında ilginç özellik

evet c7de flashi acma muhabettni bliorum ama n8 icin soz konusu bile degil flash xenon oldgu icin

dostm bu c7 dekı flaslı muhabbet dedıgın MUHABBET nedır ya ben bılmıyorum da c7 kullanıyorum önemlı bı seyse yararlanayım maksat

Aege

Üye
# tuşuna basınca sessize geçtiğini biliyordum ama *'da böyle bir özelliğin olduğunu ilk kez duydum.teşekkürler

Vay bee ben nasıl keşfedemedim
Sağolasın kardeş

Rich4arD

Üye
Bende bilmiyordum teşekkürler

Maximien

Üye
dostm bu c7 dekı flaslı muhabbet dedıgın MUHABBET nedır ya ben bılmıyorum da c7 kullanıyorum önemlı bı seyse yararlanayım maksat

Bir yerde okumuştum sanırım kilit tuşunu çekili tuttuğunda flashı açıyormuş.

Tepkiler: Soc-DooM33

kasaprap

Üye
vay çok sağol kardeş # olayını biliyordum fakat bunu bilmiyordum bluetoothu çok kullanan biri olarak çok makbule geçti. sağolasın..

ozggurr

Üye
"0" a basili tutunca da web programi acilir... eski bilgi ama bilmeyenler vardir, hatirlatmakta fayda var...

TheORCUN

Üye
"0" a basili tutunca da web programi acilir... eski bilgi ama bilmeyenler vardir, hatirlatmakta fayda var...

Hayatı boyunca Nokia kullanıp bilmeyeni dövüyolar :P güzel hatırlatma teşekkürler

Tepkiler: Soc-DooM33
paylaşım için teşekkürler bilmeyenler de war benim gibi mesela

oktay10

Üye
teşekkürler * olayını bilmiyordum

c6-01 kullanıcısıyım denedim oluyor. Kareye basılı tutunca sessize alıyor yıldız da bluetooth u acıyor. Teşekkürler.