N8 Anna geldi 16.09.2011

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cmetin

Üye
    Konu Sahibi
N8 Anna geldi 16.09.2011
arkadaşlar öncellikle software updater veya pc suit kurmanız gerekiyor sonra bilgisayarınıza telefonunuzu bağlayıp güncellemeleri yapın :) (ben pc suitle yaptım) şuan anna olarak kullanıyorum telefonunumu....

_ardaa

_ardaa

Üye
Günaydın

uribaju

uribaju

Üye

[alikan]

[alikan]

Üye
Şaka mısın sen.??

serkanet

Üye
vallahamı yemin et :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
poffffffff......

RedColt

RedColt

Üye
hani arkadaşın yeni haberi olup konu açmasından ziyade bellenin geldiğini düşündüm o daha muhtemel geldi D:

AмσηR@

AмσηR@

Üye
foruma bakmadan sevncinden direk konuyu açmıs arkadas :)

devil____boy

Üye
üyelik almadan önce test filan mı yapılsa uygun mu değil mi diye resmen çöplük yaptınız formu :aha:

musty522

Üye
hani arkadaşın yeni haberi olup konu açmasından ziyade bellenin geldiğini düşündüm o daha muhtemel geldi D:

arkadaşlar bu yorumu sizin kötülediğimden yazıyorum sanmayın hemen adama günaydın şakamısın sen felan laflar söylemişsiniz yapmayın ayıp böyle şeyler arkadaşlar sizede yapılsa ayıp olmaz mı arkadaşımız belki bilmiyordur o yüzden açmıştır hayır varsayalım bildiği halde açıyor sizin kötü bir karşılık vermenizi gerektirmiyor demi şimdi diceksiniz sen onun yada başkasının avukatımısın.hayır değilim sadece insanlık için birşey yapmaya çalışıyorum bakın sadece söyledim öyle sakın tartışma yorumu saymayın size karşı herhangi bir kötü itici söz kullanmıyorum umarım beni anlarsınız iyi forumlar

slant1111

slant1111

Üye
evet ya Arkadaş sanırım heyecandan direk konuyu Açtı :) Forumu bile incelemeden...:naughty:

cmetin

Üye
    Konu Sahibi
bu üyelik baya bir eski ama şurada düzgün bir yorum yapan bir arkadaş var foruma bakmadan direk konu açmış diye... bu üyelikle sadece bir mesaj yazdım birde konu açtım(anlayan anlamıştır anlayacağını) ama görüyorumki ne modlarda ne de üyelerde iş yok bu forumda..... her neyse iyi forumlar hepinize

musty522

Üye

bu üyelik baya bir eski ama şurada düzgün bir yorum yapan bir arkadaş var foruma bakmadan direk konu açmış diye... bu üyelikle sadece bir mesaj yazdım birde konu açtım(anlayan anlamıştır anlayacağını) ama görüyorumki ne modlarda ne de üyelerde iş yok bu forumda..... her neyse iyi forumlar hepinize
boşver kardeş ben yazdım arkadaşlara birşeyler umarım anlarlar ama ne yaparsın işte insanoğlu bildiğini okur kimse kimseye karışamaz(iyi niyetli olsak bile) ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt