N8 almayı düşünüyorum yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darthmanager

Üye
    Konu Sahibi
N8 almayı düşünüyorum yardım lütfen
Wave 2 ile n8 arasında kaldım , hatta wave 2 almaya karar verdim ama wave 2 de spoof ile uygulama ve oyun yüklemek çok sorunluymuş , cihaz sürekli internete bağlı olması gerekiyormuş.

Şimdi sorum şu n8 'de direk bilgisayardan cracklı program ve oyunları rahay bir şekilde atabiliyormuyuz ? Bu ne şekilde yapılıyor ... kafam iyice karıştı ...

ByWorth

ByWorth

Üye
Bazı oyun ve programlar için sertifika istiyor onu da Opda gibi sitelerde sorunsuzca hallediyoruz... Fakat şu an için N8 e fazla oyun yapılmıyor, bunu da göz önünde bulundur..

darthmanager

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim senin önereceğin başka bir model var mı ?

ByWorth

ByWorth

Üye
Ben şuan olsa yine N8 alırdım ayrı mevzu.. 12 mp kamerası hızı vesaire tam benlik, tek sorunum henüz fazla oyun olmaması, bunun içinde biraz beklemek gerekiyor..

Anußis

Anußis

Üye
kardeşim yarın akşam detaylı bir incelemeyi forumda paylaşacagım 2 telefonada sahibim resimler ve videolar ile kıyaslamaları gösterecim o zaman kararın kesinleşebilir

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N8 müthiş özgür bir telefon zamanında iPod kullandım.. Her şey için video müzik cart curt için bile iTunese bağlı kalmak accayip gıcık bişey sonra nokia telefon kullanıyorum ona bakıyorum her şey serbest tak pcye salla telefona bu kadar nokia = özgürlük...

accman

accman

Üye
kardeşim yarın akşam detaylı bir incelemeyi forumda paylaşacagım 2 telefonada sahibim resimler ve videolar ile kıyaslamaları gösterecim o zaman kararın kesinleşebilir

ben de heyecanlandım bekliyoruz kardeşim :)

gstaco

gstaco

Üye
Bende bu soruya cvp arıyodum bu konu sayesinde bende bilgilendim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt