N8 almaya değer mi beyler ?

800 tl ye filan satılsaydı git al derdim ama şuan ki fiyatı hak etmeyen bir telefon bence , xperia arc , desire s, galaxy s desire hd gibi telefonlar senin için çok daha iyi tercihler olur , en fazla 3 gün zorluk cekersin sonra alısnca gözü kapalı kullanırsın , ön yargılardan kurtul ve yanlış tercih yapma ahpap

Emin olma o kadar

bakiyorumda yeni telefon almissin hayirli ugurlu olsun en dogrusunu yapmissin,aslinda bende androide gececemde önümüzdeki hafta 1 haftaligina tatile gidecegim fazla sag sola para dökmek istemiyorum.

sana tek diyeceğim şey android işletim sistemli bir telefon al. gerisi sana kalmış zaten bir sürü android tabanlı telefon var artık. seç istediğin özelliklerden birini. bu saatten sonra nokia almak bi nevi ölü yatırım olur. elimde ki c7 nin şeklini duruşunu sevmesem ben bile bir dakika durmam alırım s2 falan. inşallah yeni telefonunla mutlu olursun

s2 yada n9 n8 de olurda işletim sistemi batırıyor telefonu

Konu Sahibi
arkadaşlar sayenizde galaxy s almaya karar verdim, çok teşekkürler...

----------Eklendi @ 01:54:01 ---------- Yazıldı @ 01:46:22 ----------

s2 önerenler size yuh diyorum 1000 lira bütçe var diyorum 1700'lük telefon öneriyorsunuz.

n9 önerenler size de yuh diyorum 2 hafta içinde alacağım diyorum, sene sonunda çıkacak olan telefonu öneriyorsunuz.

hayırlı olsun gayet iyi seçim

slm,türkiyede samsung galaxy s3 kac para

mcnpl4

Üye
s2 daha yeni geldi s3 demi varmış?

özgür arkadaşım çok teşekkürler fakat şunu bilmeni isterim ki ben nokıanın çıkardı her telefonu kek gibi alan şu ana kadarda çok şükür maddiyatta sıkıntı çekmeyen birisiyim nokıanın da manyağıydım ama o çok iğrendiğim eleştrdiğim ıphone 4 ü kullandıktan sonra androıdli bi kaç cihaz kullandıktan sonra nokıa ya artık at arabası olarak bakıyorum hız konusunda çooooooooooook gerilerdeyiz ve lütfen artık körü körüne de nokıa nın avukatlığını yapmayalım

ozggurr

Üye
Nokia 900 diye cikolatali kek cikarmisti iki sene once, o keki alsaydin bunlari konusuyor olmazdin... Madem hiz ariyorsun Nokia Nx00 serisine bakacaksin... Standard 600 mhz nasil 1.2 ghz olur, nasil pc oyunlari oynanir fafe ve klavye ile, nasil photoshop calistirilir el kadar alette, ram nasil 30 gb'a kadar genisletilir, web nasil desktop gibi olur, o kekte tecrube edecektin... Almissin Nokia'nin camera telefonunu cift cekirdekli cpusu olan telefonlarla kiyasliyorsun, sen ne kekten ne elmadan ne armuttan anlamadigin surece maddi durumun iyi diye cok kelek yersin seftali niyetine

----------Eklendi @ 06:47:21 ---------- Yazıldı @ 06:46:01 ----------

kelek seftali mi olur diye soranlara selam olsun

Tepkiler: karasahinemre

moondial

Üye
sende ki bu nokia sevdası tam bi karasevda olmuş. Nokia nın mecnunu olmuşsun.

Tepkiler: Utku
ona vereceğin para ile android işletim sistemli smartphone alısın kendine. bir tek 12 mp kamerası var diye o kadar fiyatı hak etmiyor bence.

senin dediğin android li telefonlarda o fiyatı haketmiyor.n8 de ki gpu yeter...

n8 takoz bence almaya değmez ......

----------Eklendi @ 10:56:45 ---------- Yazıldı @ 10:55:54 ----------

ona vereceğin para ile android işletim sistemli smartphone alısın kendine. bir tek 12 mp kamerası var diye o kadar fiyatı hak etmiyor bence.
evet aynen katılıyorum......

Utku

Üye
SGS2 Forever Sgs2 Al

Nokia N8 Güzel ve kullanım olarakta sağlam yapılı bir cihaz,dokunmatik hassasiyeti çok iyi yani 5800 gibi değil , tabi tercih konusu size kalmış

ozggurr

Üye
sende ki bu nokia sevdası tam bi karasevda olmuş. Nokia nın mecnunu olmuşsun.
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
<br />
benim yazilarimdan boyle bilimsel tahliller, cikarimlar yapma, halk buna hazir degil henuz. <br />
<br />
'cakma maemo' android ile, millet uzaya gittigini saniyor, onlar mecnun degil; ben olani, yapilani soyluyorum ve ben mecnunum oyle mi... Ben nokia'nin mecnunu degilim.. sen leyla oldum kendime mecnun ariyorum desene suna

nonamex

Üye

Hayırlı olsun hocam güzel tercih pişman olmazsınız bence.

Utku

Üye
bütçeyi ilk mesaja yazmamışsın