Elop hazretleri Symbian'ı bırakacaklarını açıklamadan önce çıkan uygulamalar genellikle sorunsuzdu. Ah elop hazretleri ah.. Şirketler Symbian için pek uğraşmıyor artık
evet arkadaşlar bu konuda ben de bu arkadaş gibi düşündüm. Video önemli değil, çünkü vodafone'un hızı ile izlemem imkansız. Wlan olan yerlerde laptoptan giriyorum zaten.
android'in uygulamaları beni cezbediyor.
Fakat ilk mesajda da dediğim gibi baya bi android kullandım ama bi türlü ısınamadım.
Bir hevesde gittim aldım. Ama şu anda gerçekten N8 aldığıma pişmanım memnun değil misin diye soracak olanlar çıkabilir. Tamam telefon bir nebze'de olsa ihtiyaçları karşılıyor. Ama gözüm o zamanlar ne yazık ki Nokia'dan başka cihazları görmediği için en kral o sanırdım. Bu saatten sonra bu cihaz alınmaz. Yeni çıkacak olan modelleri beklemeniz de fayda var. Nokia N9 gerçekten hem görsellik olarak hemde işletim sistemi bakımından gayet makul görünüyor. Yeni cihazların çıkmasını bekleyin derim. Nokia dışında bir cihaz tercih edecekseniz kesinlikle galaxy s2 olmalı. Cihaz manyak ötesi birşey. Kullanmayan bilemez tabi. Kesinlikle gidip inceleyin bu ürünü derim..
slm,farkindaysaniz subattaki aciklamasindan sonra uygulama sayisi felaket azaldi ve bu durum artik böyle devam eder,anna niye gecikiyor bir düsünün bakiyim milleti symbiandan sogutup WP7 yönlendirmek.
slm,farkindaysaniz subattaki aciklamasindan sonra uygulama sayisi felaket azaldi ve bu durum artik böyle devam eder,anna niye gecikiyor bir düsünün bakiyim milleti symbiandan sogutup WP7 yönlendirmek.
niye,eski windows mobile sistemiyle karsilastirma yeni sistemin eskisiyle alakasi yok,valla bilmiyorum ama almayi da düsünmüyorda degilim gecen bir inceledim felaket hizli suan fiyatlari acayip ucuz.
Elop hazretleri başka cihazlarda kullanmayacaklarını açıkladı. MeeGo bence iyi bir sistem, N9 da yeterli fakat ben Official destek istiyorum. 2 gün sonra desteği kesilir, onlar bunlar destek verir değil. Direk Nokia desteklesin istiyorum. O da olmayacak gibi.