N8 almak istiyorum ama samsungcular aklımı çeliyor :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
N8 almak istiyorum ama samsungcular aklımı çeliyor :)
selam arkadaşlar. ben n8 telefon sahibi olmak istiyorum hatta alacağım gün bile belli :) 1 Şubat 2011 :) Ama gerek bu sitedeki arkadaşlar gerekse tanıdıklarım ya wawe ya da galaxy almamı istiyor sizce ne yapmalıyım hangi telefonu alayım?

muhtemelen bir telefondan bekletin ne diye soracaksınız :)

bir telefondan beklentim şu: telefon iyi foto çeksin pratik olsun çok çok çok uygulama olmasına gerek yok belli başlı ama YENİ ve İLGİNÇ uygulamalar olsun. şık olsun. elime aldığım zaman bana güven versin sıksan suyu çıkacak gibi olmasın yani :) he birde telefonda soyulmalar falan olmasın :D ekranını hep jelatinli tutacağım ama gün gelir devran döner bıkarım ekranı da dayanıklı olsun :) beni servislerde süründürmesin. tek tek forum dolaştırmasın bu kadar :D sizce hangisini alayım?:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

RealMorphine

RealMorphine

Üye
ÖNCELİKLE ZATEN YILBASINA GİRDİK (YENİ YILLAR) N8 güzel telefon fakat samsung glaxy de güzel ama istersen samsung glaxy s e bi bak harika telefon bence ben 5800 kullanıyorum güzel fotoğraf çekiyor memnunum :evet:

turcatr

Üye
N8 den şaşma kardeşim :) :evet:

franzliszt

franzliszt

Üye
symbian s3 forumuna gel orada yazılanlara göz at biraz derim

silver021

silver021

Üye
ekran jelatinli gelmez wavelerde. sadece üstündeki bandrolü kopar at. gerisini dert etme kattiyen çizilmiyor. istersen youtubeda videolara bak araştır. adamın biri bıçakla derin bir yarık sonra gene dümdüz çiziksiz ekranla kalıor.
birde şunu söylim çevrendekiler gerçektende teknolojiden anlıor. bende teknolojiye çok meraklı bir insanım. Nokia N8 bu donanımla eskir çürür sonu N95 gibi :) samsung wavein iddalısıyım diorum sana. kullanım ömrü çok uzun.

HDMI la tvye bağla. Bcontrolle telefonunun ekranını hem mouse hemde klavyeyle bilgisayarını yönet. 3.0 bluetoothla 3 saniyede bir MP3 at telefona yada bi başkasına. en gelişmiş wireless ağından yararlan. ve daha bir çok yenilik. biraz daha araştır wavei. yada üstüne para koy ya HTC desire yada Galaxy S.

HTC desire 1 GHZ 750 MB RAM
Galaxy S 1 GHZ Acortex 576 MB RAM
Wave Ve galaxy işlemci ve RAM olarak aynı zaten.
N8 680 MHZ 256 RAM :D işte gelde buna gülüp geçme. fiyatıda 1.100TL. wavele arasında 200 TL fark var.
ben wavei inceledim 900 TLye aldım. bu fiyatada bundan başka adam akıllı bir tel yok. eğer 1.100 ü gözden çıkarıorsan git gönül rahatlığıyla HTC desire al kafanı bulandırma. Oda süper bir cep telefonu.

Pooodolski

Pooodolski

Üye
Benim zamanın D880 vardı. Hatırlamıyorum ama 7 yada 8 kere servise gitti geldi. Sorunu çözemediler bir türlü. Üstelik kabullenmediler bile. Servisi berbat olduğunu için o gün bu gündür nefret ediyorum Samsung'dan. Eğer tavsiye istiyorsan NOKIA'dan şaşma. Üstelik N8 piyasaları altüst eden bir telefon oldu.

XentaL

Üye
Samsung Wave al derim ama imkanın varsa galaxy piyasadaki en iyi telefon bence =)

karakartal39

Üye
kardesım ben n8 kullanıyorum senın ihtıyaclarını karsılayacak bır telefon dıye dusunuyorum bende alalı yaklasık 1 ay olduu cok memnunum

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ediyorum..

ekran jelatinli gelmez wavelerde. sadece üstündeki bandrolü kullan gerisini dert etme kattiyen çizilmiyor. istersen youtubeda videolara bak araştır. adamın biri bıçakla derin bir yarık sonra gene dümdüz çiziksiz ekranla kalıor.
birde şunu söylim çevrendekiler gerçektende teknolojiden anlıor. bende teknolojiye çok meraklı bir insanım. Nokia N8 bu donanımla eskir çürür sonu N95 gibi :) samsung wavein iddalısıyım diorum sana. kullanım ömrü çok uzun.

HDMI la tvye bağla. Bcontrolle telefonunun ekranını hem mouse hemde klavyeyle bilgisayarını yönet. 3.0 bluetoothla 3 saniyede bir MP3 at telefona yada bi başkasına. en gelişmiş wireless ağından yararlan. ve daha bir çok yenilik. biraz daha araştır wavei. yada üstüne para koy ya HTC desire yada Galaxy S.

anlattıgın her şey n8 de de var sanırım :S :D

silver021

silver021

Üye
hepinize teşekkür ediyorum..

anlattıgın her şey n8 de de var sanırım :S :D

N8 de sadece 12 mp kamera var gerisi boş. başka bir donanımı yok. birde HDMI var doğrudur ama bu artık HTC desire galaxy S wave sony Xperia 10 vs vs böyle liste uzayıp gidior. hepsinde var. ve hepsinin donanımları mükemmel. N8 de donanım yok sorun burda. 1 yıl sonra 500 TL yede bulabilirsin bu cihazı. değeri düşüşte.

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
N8 de sadece 12 mp kamera var gerisi boş. başka bir donanımı yok. birde HDMI var doğrudur ama bu artık HTC desire galaxy S wave sony Xperia 10 vs vs böyle liste uzayıp gidior. hepsinde var. ve hepsinin donanımları mükemmel. N8 de donanım yok sorun burda. 1 yıl sonra 500 TL yede bulabilirsin bu cihazı. değeri düşüşte.

1 yıl sonra bu cihaz 500 tl olsun sana 10 tane wawe alıcam...

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
bende glaxy s almayı düşünüyorum ama bazıları plastik o paraya değmez falan diyolar sizce almalımıyım ??

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
selam arkadaşlar. ben n8 telefon sahibi olmak istiyorum hatta alacağım gün bile belli :) 1 Şubat 2011 :) Ama gerek bu sitedeki arkadaşlar gerekse tanıdıklarım ya wawe ya da galaxy almamı istiyor sizce ne yapmalıyım hangi telefonu alayım?

muhtemelen bir telefondan bekletin ne diye soracaksınız :)

bir telefondan beklentim şu: telefon iyi foto çeksin pratik olsun çok çok çok uygulama olmasına gerek yok belli başlı ama YENİ ve İLGİNÇ uygulamalar olsun. şık olsun. elime aldığım zaman bana güven versin sıksan suyu çıkacak gibi olmasın yani :) he birde telefonda soyulmalar falan olmasın :D ekranını hep jelatinli tutacağım ama gün gelir devran döner bıkarım ekranı da dayanıklı olsun :) beni servislerde süründürmesin. tek tek forum dolaştırmasın bu kadar :D sizce hangisini alayım?:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

Arkadaşım öyle bir başlık açmışsın ki nokiacılar ya ben sizin aranıza katılmak istiyorum ama samsungcular buna engel oluyor hadi meydana kapışın der gibi

kendi iradeni kullanarak bir telefon bayine gitsen bu sayılan telefonları ve yapabildiklerini kendi gözlerinle görsen ondan sonrada telefonunu alıp güle güle kullansan olmuyor mu

orhaan48

orhaan48

Üye
Arkadaşım öyle bir başlık açmışsın ki nokiacılar ya ben sizin aranıza katılmak istiyorum ama samsungcular buna engel oluyor hadi meydana kapışın der gibi

kendi iradeni kullanarak bir telefon bayine gitsen bu sayılan telefonları ve yapabildiklerini kendi gözlerinle görsen ondan sonrada telefonunu alıp güle güle kullansan olmuyor mu
işte medeni bir insan tebrik ediyorum arkadaşı ve şunuda söylim nedir bu saçma kapışma kim hangi cihazı kullanıyorsa kullansın herkezin kendi keyfi bunu tartışmanın bir anlamı yok herkeze aldığı telefon hayırı uğurlu olsun

Trackmania

Trackmania

Üye
Bende galaxy s ile iphone 4 arasında kalmalısın :D

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi

ahaha :) yok vallahi öyle bir niyetim yoktu :D ben n8 i çok kullandım ama wawe galaxy falan elime gelmedi kullanıcılarından yorum alym istedim :)

Yelomi

Üye
nokia n8'i tek eçerim,kesinlikle onu almalısın..

--------------- Ekleme ---------------

nokia n8'i tek geçerim,kesinlikle onu almalısın..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ekran jelatinli gelmez wavelerde. sadece üstündeki bandrolü kopar at. gerisini dert etme kattiyen çizilmiyor. istersen youtubeda videolara bak araştır. adamın biri bıçakla derin bir yarık sonra gene dümdüz çiziksiz ekranla kalıor.

HTC desire 1 GHZ 750 MB RAM
Galaxy S 1 GHZ Acortex 576 MB RAM
Wave Ve galaxy işlemci ve RAM olarak aynı zaten.
N8 680 MHZ 256 RAM :D işte gelde buna gülüp geçme. fiyatıda 1.100TL. wavele arasında 200 TL fark var.
ben wavei inceledim 900 TLye aldım. bu fiyatada bundan başka adam akıllı bir tel yok. eğer 1.100 ü gözden çıkarıorsan git gönül rahatlığıyla HTC desire al kafanı bulandırma. Oda süper bir cep telefonu.

tm sen bunları söylüyonda n8 in 3d grafik işlemcisini neden söyleiyorsun peki 3d programlara oyunlara özel artı işllemci var n8 de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt