haliloz95
Üye
N8 almak istiyorum ama samsungcular aklımı çeliyor :)
selam arkadaşlar. ben n8 telefon sahibi olmak istiyorum hatta alacağım gün bile belli
1 Şubat 2011
Ama gerek bu sitedeki arkadaşlar gerekse tanıdıklarım ya wawe ya da galaxy almamı istiyor sizce ne yapmalıyım hangi telefonu alayım?
muhtemelen bir telefondan bekletin ne diye soracaksınız
bir telefondan beklentim şu: telefon iyi foto çeksin pratik olsun çok çok çok uygulama olmasına gerek yok belli başlı ama YENİ ve İLGİNÇ uygulamalar olsun. şık olsun. elime aldığım zaman bana güven versin sıksan suyu çıkacak gibi olmasın yani
he birde telefonda soyulmalar falan olmasın
ekranını hep jelatinli tutacağım ama gün gelir devran döner bıkarım ekranı da dayanıklı olsun
beni servislerde süründürmesin. tek tek forum dolaştırmasın bu kadar
sizce hangisini alayım?

1 Şubat 2011
Ama gerek bu sitedeki arkadaşlar gerekse tanıdıklarım ya wawe ya da galaxy almamı istiyor sizce ne yapmalıyım hangi telefonu alayım?muhtemelen bir telefondan bekletin ne diye soracaksınız

bir telefondan beklentim şu: telefon iyi foto çeksin pratik olsun çok çok çok uygulama olmasına gerek yok belli başlı ama YENİ ve İLGİNÇ uygulamalar olsun. şık olsun. elime aldığım zaman bana güven versin sıksan suyu çıkacak gibi olmasın yani
he birde telefonda soyulmalar falan olmasın
ekranını hep jelatinli tutacağım ama gün gelir devran döner bıkarım ekranı da dayanıklı olsun
beni servislerde süründürmesin. tek tek forum dolaştırmasın bu kadar
sizce hangisini alayım?