N8 açılmıyor lütfen yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArSis

Üye
    Konu Sahibi
N8 açılmıyor lütfen yardım..
İyi günler bugün telefonumdan "brain cube reloaded" oyununu açtım oyun açılmadan cihaz kapandı ve tekrar açmaya çalıştığımda belledeki ilk açılışdaki ışıkları akıyor bir ara duraksadıktan sonra devam ediyor ve sonra cihaz kapanıyor.Şarjada taktık bir süre gene açılmadı daha sonra suiteten yazılım yükleyeyim dedim ama cihazı görmüyor.Ne yapabilirim lütfen yardım...

ANIL

ANIL

Admin
dead flash atarak yazılımı tekrar yükleyebilirsiniz. usb'nin çalışması lazım tabi.

SamiMaMi

Üye
sarj oluyor diyo usb calısıyor demektir.Dead flash sorununu cözer

ArSis

Üye
    Konu Sahibi
görüyor ama sadece bahsettiğim açılış durumunda sonra gene kapanınca görmüyor

ANIL

ANIL

Admin
dediğim gibi dead flash atarsanız sorununuz çözülecek büyük ihtimal.

ArSis

Üye
    Konu Sahibi
hiç bilmediğim konular ama denemeye çalışacağım..Teşekkürler..

scream.xp05

Üye
sarj olmuyor usb taktıgımda sadece ses duyuluyor ama bir bağlantı söz knousu değil ne yapcam ne olur yardm edin

murat6648

murat6648

Üye
arkadaşlar acil yardım n8 telefonuma belle güncellmesini yukledim ama hoşuma gitmedi
dead flash attım phoneixten pr1.0 sürümünü yukledi anna güncellemesi yaptım pc suitten telefon şimdi açılmıyor nokıa yazısı çıkıyor ole kalıyor acil yardım lütfen

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar acil yardım n8 telefonuma belle güncellmesini yukledim ama hoşuma gitmedi
dead flash attım phoneixten pr1.0 sürümünü yukledi anna güncellemesi yaptım pc suitten telefon şimdi açılmıyor nokıa yazısı çıkıyor ole kalıyor acil yardım lütfen

arkadaşım siteye geldiğinde bana özelden pm at yardımcı olayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt