N8 açılmıyor acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
N8 açılmıyor acil yardım
arkadaslar telı flaslıodum %100 olduda .sona 3 secebneklı bısı cıktı uyarı ubs cıkar tak oke bas dıe yaptım 24 den saymaya basladaı gerıye suan cıhazın cma tusuna basıom tıtrıo ama acılmıo usb takılan yerının yanındakı ısık yanıp sonuo ben napcam acıol yardım denılen ehr seyı yaptım flasmadakı 24,01 dosyalrını felan ındırım

ekrem2

Üye
acma tusuna 8 saniye basılı tut acılır

_ardaa

_ardaa

Üye
Yazdıklarından pek birşey anlamadım ama uyarı ışığı yanıp sönüyorsa telefonun açma/kapama tuşuna 8 saniye basılı tut 3 kez titreyince bırak usb kablosunu sök biraz bekle öyle aç açılır heralde, açılmazsa sabit başlıklarda ölü telefonu kurtarma konusun var oraya bak.

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
acılmıyor arkadaslar ben napcam ya flas atıodum telefona 24.01 dosyalarını ındırdım navifirm den % 100 oldu flash sona usb kabloyu cıkar tak oke bas dedı yaptım telefon acılmıyor sımdı ben napcam dead mı atcam atcaksam navifirm den hangı dosyaları felan ındırmem gereklı?

_ardaa

_ardaa

Üye
8 saniye basılı tutmana rağmen açılmadıysa dead phone flash atacaksın başka çaresi yok, ama sen de hangi versiyon vardı da sen 24.01'i flashlamaya çalıştın downgrade mi yapmaya çalıştın.

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
24.01 i flasmamaya calısırken yaptım sımdı dead yaptım acıldı 11.005 yukledım deadda sımdı 14.02 yuklucem flaslıcam sona oviden annaya gecerım demı?

24.01 anna deılmı onun dosyaları var ama bıda o dosyayla flash atmam ya

----------Eklendi @ 11:48:50 ---------- Yazıldı @ 11:47:40 ----------

sımdı benım telım 25.007 ıdı ben anna flash atmak sıtesem naviden hangi kodlu dosyaları ındırmem gerekıyor?

_ardaa

_ardaa

Üye
Şimdi sen 11 verisyonuna yani pr1.1'e geçtiysen telefonu usb ile bağladığında ovi 25.07 Anna'yı görür ve yüklemeni ister normalde, ovi ile güncellemeleri kontrol ettinmi?

telefondan *#0000# yap orada ürün koduna bak naviden de aynı kodlu dosyaları indireceksin.

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
sımdı urun kodum mavi için olan ben navifirmden hangı kodu ındırım 24.01 var 25.07 var hangısını ındırım

_ardaa

_ardaa

Üye
24.01 sorunlu 25 olanı indir

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
genel sayfasında admın heralde 24.01 ındırmıs bende onu ındırmıstım flash attım ıste 24 den 0 a saymaya basladı sona tel acılmadı o konuyu sılsınler o zamn 25.007 ındırıom suan

_ardaa

_ardaa

Üye
o açıldığında 25.07 çıkmamıştı henüz en son sürüm 24.01'di o yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt