[ENGİN] Üye Cihanî Sultan' Alıntı: İnşallah başarır da...1 GHz-N8...Telefon ölür gibi. Genişletmek için tıkla ... bir kereden bişey olmaz devletlum
Cihanî Sultan' Alıntı: İnşallah başarır da...1 GHz-N8...Telefon ölür gibi. Genişletmek için tıkla ... bir kereden bişey olmaz devletlum
Cihanî Sultan Üye rizENGİN' Alıntı: bir kereden bişey olmaz devletlum Genişletmek için tıkla ... İlkinde olmazsa olmaz tabi deSorun ilkinde hünkarım.
rizENGİN' Alıntı: bir kereden bişey olmaz devletlum Genişletmek için tıkla ... İlkinde olmazsa olmaz tabi deSorun ilkinde hünkarım.
TheMadness Üye papakudioflu' Alıntı: forummda bir kişi daha yapmıştı 1ghz da üstüne çıkmış ama cihaz sürekli reset atıyordu galiba böyle bir konu hatırlıyorum zaten 800mhz işlemci yeter gpu yuda katarsak 1.1ghz yapıyor Genişletmek için tıkla ... onlar phoenixten yapılma ben direk sistemle oynayacağım
papakudioflu' Alıntı: forummda bir kişi daha yapmıştı 1ghz da üstüne çıkmış ama cihaz sürekli reset atıyordu galiba böyle bir konu hatırlıyorum zaten 800mhz işlemci yeter gpu yuda katarsak 1.1ghz yapıyor Genişletmek için tıkla ... onlar phoenixten yapılma ben direk sistemle oynayacağım
pRime. Üye Madness®' Alıntı: denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla ... phoenixten deneyin ozaman telefondan yapmak imkansız.
Madness®' Alıntı: denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla ... phoenixten deneyin ozaman telefondan yapmak imkansız.
papakudioflu Emekli Yönetici Madness®' Alıntı: denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla ... senin bu huyuna hastayım usta basrılar
Madness®' Alıntı: denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla ... senin bu huyuna hastayım usta basrılar
TheMadness Üye pRime.' Alıntı: phoenixten deneyin ozaman telefondan yapmak imkansız. Genişletmek için tıkla ... imkansız değil. Dll dosyasındaki clock speedi 680 den 800e çekmek gerekiyor. Dosyaları tek tek inceliyorum
pRime.' Alıntı: phoenixten deneyin ozaman telefondan yapmak imkansız. Genişletmek için tıkla ... imkansız değil. Dll dosyasındaki clock speedi 680 den 800e çekmek gerekiyor. Dosyaları tek tek inceliyorum
pRime. Üye Madness®' Alıntı: imkansız değil. Dll dosyasındaki clock speedi 680 den 800e çekmek gerekiyor. Dosyaları tek tek inceliyorum Genişletmek için tıkla ... o yöntemi ben daha önce n85'te denemiştim, işe yaramıyor.
Madness®' Alıntı: imkansız değil. Dll dosyasındaki clock speedi 680 den 800e çekmek gerekiyor. Dosyaları tek tek inceliyorum Genişletmek için tıkla ... o yöntemi ben daha önce n85'te denemiştim, işe yaramıyor.
TheMadness Üye pRime.' Alıntı: o yöntemi ben daha önce n85'te denemiştim, işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla ... gerçek overclock dll sini arıyorum. O göstermelik sadece. 999999 mhz bile yapatsın öyle.
pRime.' Alıntı: o yöntemi ben daha önce n85'te denemiştim, işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla ... gerçek overclock dll sini arıyorum. O göstermelik sadece. 999999 mhz bile yapatsın öyle.
pRime. Üye Madness®' Alıntı: gerçek overclock dll sini arıyorum. O göstermelik sadece. 999999 mhz bile yapatsın öyle. Genişletmek için tıkla ... madem ki ben o dll'i bulamadım, öyle bir dll olduğu kanısına nerden vardın? bence senin dediğin gibi başka bir dll dosyası yok.
Madness®' Alıntı: gerçek overclock dll sini arıyorum. O göstermelik sadece. 999999 mhz bile yapatsın öyle. Genişletmek için tıkla ... madem ki ben o dll'i bulamadım, öyle bir dll olduğu kanısına nerden vardın? bence senin dediğin gibi başka bir dll dosyası yok.
Uruloki Üye @madness oc nin yazılımla alakalı olduğunu mu sanıyorsun direk bios üzerinden olan bir olay dll dosyasıyla yapman imkansız
@madness oc nin yazılımla alakalı olduğunu mu sanıyorsun direk bios üzerinden olan bir olay dll dosyasıyla yapman imkansız
TheMadness Üye Uruloki' Alıntı: @madness oc nin yazılımla alakalı olduğunu mu sanıyorsun direk bios üzerinden olan bir olay dll dosyasıyla yapman imkansız Genişletmek için tıkla ... rivatunerla nasıl yapıyoruz pc de? ----------Eklendi @ 18:29:17 ---------- Yazıldı @ 18:27:48 ---------- pRime.' Alıntı: madem ki ben o dll'i bulamadım, öyle bir dll olduğu kanısına nerden vardın? bence senin dediğin gibi başka bir dll dosyası yok. Genişletmek için tıkla ... imkansız. Olması lazım. Rsc ve txt olamayacağına göre dll olması lazım.
Uruloki' Alıntı: @madness oc nin yazılımla alakalı olduğunu mu sanıyorsun direk bios üzerinden olan bir olay dll dosyasıyla yapman imkansız Genişletmek için tıkla ... rivatunerla nasıl yapıyoruz pc de? ----------Eklendi @ 18:29:17 ---------- Yazıldı @ 18:27:48 ---------- pRime.' Alıntı: madem ki ben o dll'i bulamadım, öyle bir dll olduğu kanısına nerden vardın? bence senin dediğin gibi başka bir dll dosyası yok. Genişletmek için tıkla ... imkansız. Olması lazım. Rsc ve txt olamayacağına göre dll olması lazım.
Uruloki Üye kesin oluyordur zaten acaba benc yazılımında denedin mi ve ya işlemciyi kaça çıkardın ram i kaça çıkardın
kesin oluyordur zaten acaba benc yazılımında denedin mi ve ya işlemciyi kaça çıkardın ram i kaça çıkardın