yorgun_5388
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynı şekilde bende de vardı ve tekrar yükleme ile düzelmişti.. Ben sadece hafızayı biçimlendirip 2 gb lık dosya olmadan flashlamıştım..aynı sorun benmde v13de başıma geldi. phoenix ile firmware at 2 gblik firmwareler var onlardan telefonuna uygun olanı at sorun kalmayacak
peki lınk verırımısın programın.yazılımda ıcındemı.
--------------- Ekleme ---------------
tam aşamaları bana söylermısın ılk defa basıma gelıyo.böle bıse dedıgınız yontemı hıc yapmadım ben.asamalarını ve prgram .yazılımını
dostum
http://www.maxicep.com/modifikasyon...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html programı ındırdım bunumu kullanacam..sonrasında napcam..yazılımı kendımı buluyor tam bılgılendırırmısın..aşamaları
UF NAPCAM BI YRDIM EDIN BANA..PHONEMIX ACTIM ÖLE BIRSEY BULAMADIM?VERDIGIM LINKTEKINI INIDRIDIM..NAVIFRIMLE YAZILIM INDIRMEME GEREK VARMI YOKSA HEPSINI ORDANMI HALLEDIYOZ..phoenixte dead phon SECENEGINI BULAMIYORUM...HANGI VESIYONU YUKELEMELIYIM?SONRADAN ORJINALI YUKELEYEBLIRIMIYIM
2gb lık fw ler var demıssın?navıfrımden mı ındırcem..arkdasım bıu yardımcı olurmusun tl kaldı böle..nıvıfrmden ındırdım 13.16 dedgın sekıl nasıl yukeleyecem?
dostum phonemıxde navıfrımden ındırdıgım yazılımı..c denılen yere kopyaladım klasör halınde.rm.59..dıe..ama programı acıyorum Scan Product ' a tıklayınca hıcbırsey bulmuyor?napcam ben
kımse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?