N8-00 ım internete bağlanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
N8-00 ım internete bağlanmıyor
kendi ülkenizde veri kullanma
otomatik yaptım olmadı
yalnızca ana şebeke yaptım olmadı
her zaman sor dedim gene olmadı
yanlızca wlan dedim gene olmadı

internete bağlanmıyor :SS

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
wlanlamı bağlanmaya çalışıyorsun?

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
her biriyle denedim ama bağlanmadı nete :S

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hadi kontörü geçtim ben wlan üzerinden ne yapabileceğini söyliyim ilk olarak AYARLAR--->HEDEFLER--->İNTERNET--->WLAN İSMİNE TIKLA--->oradaki tüm bilgileri kontrol et hepsi modeminle uyumlumu ve KESİNLİKLE MODEM ŞİFRENİ YENİDEN GİR ..
Bunu yapmana rağmen wlandan bağlanmıyorsa benden pas....

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
hadi kontörü geçtim ben wlan üzerinden ne yapabileceğini söyliyim ilk olarak AYARLAR--->HEDEFLER--->İNTERNET--->WLAN İSMİNE TIKLA--->oradaki tüm bilgileri kontrol et hepsi modeminle uyumlumu ve KESİNLİKLE MODEM ŞİFRENİ YENİDEN GİR ..
Bunu yapmana rağmen wlandan bağlanmıyorsa benden pas....

wlanı sildim en baştan bağlandım şifreyi girdim wlan taramasını başlat diyorum bekliyor ve geçersiz sunucu ismi diyor :S

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ayarlar-->Telefon-->Telefon Yönetimi-->Orjinal Tel Ayarları-->Geri Yükle
Bunu yap bakalım belki düzelir...

muratcan1905

Üye
telefonu aç kapa yap düzelmesi lazım bana da oluyor bu

Uruloki

Uruloki

Üye
geri yükle dediğin de sadece ayarları sıfırlıyor hiçbir şey gitmiyor merak etme ama veri sil geri yükle dersen o zaman gider

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
silinmez sadece ayarların sıfırlanır.. Mesela mesaj sayısı sen 999 yapmışındır o otomatiğe döner ana ekranlarındaki uygulama kısayolları silinir ama uygulamalardan hiçbiri silinmez. ana ekranlarındaki duvar kağıtları varsayılan olur.. kamera ayarların sıfırlanır yani özel bir kamera ayarın varsa o gider.. bunun gibi sistemde yaptığın değişiklikler kaybolur sadece yoksa dosyalarına hiçbişey olmaz
Urulokininde dediği gibi sakın VERİ SİL GERİ YÜKLE yapma işte o zaman herşeyin gider...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
geri yükle dediğin de sadece ayarları sıfırlıyor hiçbir şey gitmiyor merak etme ama veri sil geri yükle dersen o zaman gider

internete artık wlan dan girmiyor :s şimdide :s geri yük le dedim ne olcak bakam

BL@DE02

BL@DE02

Üye
dostum aynı şey benim başıma da gelmşti dns ni değiştirdin m sen şimdi wlana bağlan internete girme ayarlar bağlantı hedefler ordan wlanına gir seçenekler gelişmiş orda ıp/4 ayarında dns ni kontrol et otomatik değilse otomatik yap ( hepsini 0 yaparsan olur ) sonra 1 kaç kere açıp kapat bekle giricek eğer benim gibi dns den dolayıysa ben flashlamıştım geri yükleme ile oviden yükledim nete girmiyodu sonra bi baktım dns den umarım işe yarar

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
adsl e reset attım çalışmaya başladı :D

Utku

Utku

Üye
:D tuhaf adsl e reset attn düzeldi anladımda telefon niye başka türlü internete girmiyordu onu anlayamadım

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
:D tuhaf adsl e reset attn düzeldi anladımda telefon niye başka türlü internete girmiyordu onu anlayamadım

telefon ayarlarını geri yüklemiydi be arkadaş söyledi bi önceki yorumda yaptım oda düzeldi

Üst Alt