Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8-00 Hack Lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
cildirblack
Üye
Konu Sahibi
N8-00 Hack Lütfen
yaradanına kurban olduğum kardeşlerim şu benim n8 i bi hackleyelim. cinnet geçirmek üzereyim. Sertifika hatalarından bıktım usandınm. Help me..!!
Kardeş sana tavsiyem hafızayı biçimlendirip hard reset attıktan sonra Nokia süitten'Yeniden yükle'seçeneği ile cihazın yazılımını tekrar güncellemen.sonrada hack içinşurdaki çok basit hack işlemini yapman.
Kardeş sana tavsiyem hafızayı biçimlendirip hard reset attıktan sonra Nokia süitten'Yeniden yükle'seçeneği ile cihazın yazılımını tekrar güncellemen.sonrada hack içinşurdaki çok basit hack işlemini yapman.
Albayım Tesekkürler. 8. Bu dosya yöneticilerinden biri ile Install Server RP+ 1.7.rmp dosyasını C:/Patches klasörüne taşıyın. ve c patches klasörü içindeki Install Server RP+.rmp dosyasını silin.Bu Taşıma işlemini Nasıl gerçekleştireceğim hakkında yardımcı olabilir misiniz Tesekkür ediyorum. saygılar
- - - Eklendi - - -
yapamadım valla help meeeeee
emre.koc
Üye
nokia cooker ile rofs 2 yi aç kardeşim içine ınstallserver dosyasını at kaydet sonrada core dosya kilidini kır tamamdır