yıldız91
Üye
N79'um'u çaldırdım.:( Yapılacak işlemlerde bir yere takıldım.Önerileriniz..??
Arkadaşlar 2 gün önce gece N79'um çalındı. Karakola gittim orada hiç bir işlem yapılamayacağını söylediler
Savcılığa başvurman gerekiyor onda da bulunması çok güç dedi memur. Yani işin açığı ne polis ipledi ne de savcılıkta ipleyeceklerini söylediler
Sorum şu: BTK'yı arayıp telefonu kapattırsam savcılığa gidince hani bi ihtimal de olsa uğraşıp bulmaları imkansız hale gelir değil mi?
Karar da veremedim kapattırsam mı yoksa savcılığa gidip dilekçe mi versem diye? Birinde savcılığa gitsem
bulurlar umuduna kapılıyorum öte yandan kapattırayım çalan ş...siz de kullanamasın diyorum.Önerileriniz nelerdir? Ya telefonum bilgisayardan daha önemliydi benim için içinde işime yarayan sayısız bilgi vardı,özel albümlerim ,rehberim kaç senelik notlarım vardı hepsi gitti...
Ek not: Bu Türkiyedeki düzeni anlamak gerçekten çok zor yaa.Bir yer ilgilenmiyor bile , diğer yer biz sadece kapatıp açma yetkisine sahibiz diyor.Bu nasıl saçma bir düzendir ya!
Hırsızlık mağduru onca insan var ama onlara bir güvence yok...Kime güvenecez anlamadık. Olmayız biz ya gerçekten!! 
İlginiz için teşekkür ederim
İyi forumlar..
Savcılığa başvurman gerekiyor onda da bulunması çok güç dedi memur. Yani işin açığı ne polis ipledi ne de savcılıkta ipleyeceklerini söylediler
Sorum şu: BTK'yı arayıp telefonu kapattırsam savcılığa gidince hani bi ihtimal de olsa uğraşıp bulmaları imkansız hale gelir değil mi?Karar da veremedim kapattırsam mı yoksa savcılığa gidip dilekçe mi versem diye? Birinde savcılığa gitsem
bulurlar umuduna kapılıyorum öte yandan kapattırayım çalan ş...siz de kullanamasın diyorum.Önerileriniz nelerdir? Ya telefonum bilgisayardan daha önemliydi benim için içinde işime yarayan sayısız bilgi vardı,özel albümlerim ,rehberim kaç senelik notlarım vardı hepsi gitti...
Ek not: Bu Türkiyedeki düzeni anlamak gerçekten çok zor yaa.Bir yer ilgilenmiyor bile , diğer yer biz sadece kapatıp açma yetkisine sahibiz diyor.Bu nasıl saçma bir düzendir ya!
Hırsızlık mağduru onca insan var ama onlara bir güvence yok...Kime güvenecez anlamadık. Olmayız biz ya gerçekten!! 
İlginiz için teşekkür ederim