n79 vs 5800.............

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranas

Üye
    Konu Sahibi
n79 vs 5800.............
sizce hangi telefonu alayım neden

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
eskiksiz ve hatasız bir cep telefonu arıyosan tabiki de NOKIA N79 :oke:

ama 3. bir seçenek olarak bu ikisinden daha iyi olan yeni NOKIA 5730 XpressMusic e bi göz atmanı tavsiye ederim, pişman olmazsın ;)

tufan00752

tufan00752

Üye
bence n79 tek terettüzsüz al derim kullanan tavsiyesi

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
n 79

baranas

Üye
    Konu Sahibi
n79un birçok sorunu var diyorlar doğrumu

fthh07

fthh07

Üye
bende hiç sorun cıkarmadı N79.şık ve kullanışlı bir telefon.tavsiye ederim.

baranas

Üye
    Konu Sahibi
peki liseye geçecek olan bi çocoğu 4 yıl idare edermi

werux

werux

Üye
arkadsım 5800 al cok super tabı bana qore

futbol123

futbol123

Üye
kesinlikle 5800 al ekran sistem olarak daha iyi

AKATLI

AKATLI

Üye
N79 al liseyi bitirene kadar değil üniversiteyi bitirene kadar idare eder :oke:

hem şık hem kullanışlı telefon

baranas

Üye
    Konu Sahibi
N79 al liseyi bitirene kadar değil üniversiteyi bitirene kadar idare eder :oke:

hem şık hem kullanışlı telefon

o kadar idare edeceğine eminmisin malım dokunmatikler be telefonun papucunu dama atmasın

metehan1292

Üye
bncede N79 al daha fazla program açma kapasitesi var daha kullanışlı ve daha şık ve 5 mp. kamerası var çk süper bişi

Revengeful

Emekli Yönetici
5800

metehan1292

Üye
diğernn bekleme süresi 250 saat konuşma süresi 3 saat ama N79un bekleme süresi 500 saat konuşma süresi 7 saat :D

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
N79 kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim.Telefonu temmuz ayında askerden izine geldiğimde almıştım.O zamandan beri kullanıyorum.Çıkardığı tek sorun mesaj yazarken yavaşlama sorunuydu.Ama telefonu güncelledikten sonra o sorunda halloldu.Şuanda her ihtiyacımı görüyor.Harika bi telefon.Foto çekimindeki netliğinin yanısıra video çekimindeki netlikte bi harika.Cam gibi hiç bi bulanıklık yok.Ve çektiğin videolar üzerinde istediğin kısmı kesebiliyorsun hiç program kurmadan.Herşeyiyle tavsiye ederim.Saygılar..

CS BETA

CS BETA

Üye
arkdasım ben 2sinide demiorm xD ama bak 2 sininde eksilerini sölüyüm sadece N79 ekranı sıkışmaya ugradıgı anda anında catlio arki 2 kere deisti yeminle :) 5800 xm ise kardesim alırsan bi düsün tm isletim sistemi özellikler gta 4 multiplayer oynanını filan süperde iste dokunmatikya oyun nasıl oynayacagını düsün ellerinle ıyyy asphalt 3 misal oynican bi elin sol da digeri sag da nitro filan da kullanamion :) hele prince of persia yı kalemiyle oynion gta 4 mp yi ise tırnagınla iste ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...