N79 versiyon yukseltmeden sonra cikan sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulusoy44

Üye
    Konu Sahibi
N79 versiyon yukseltmeden sonra cikan sorun
selam arkadaslar.. Benim bir problemim var n79 cihazima yazilim sürümü olarak 31.101 i yükledim ama bu yuklemeden sonra cihazla youtubeden video izlerken tam ekran moduna gectigimde video kilitleniyor ve ögle kaliyor normal ekranada donmuyor tek cagre olarak cikis yapip yeniden giriyorum ve ne kadar denediysem asla tam ekran modunu calistiramadim. Nedenini bilen varmi. simdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim...

mr_pirate67

Üye
Kardes youtube programını bana yollabılrmısın bende de n79 var da ben yuklıuom youtube zero resultat dıyor neden kı acaba

masterayfox

masterayfox

Üye
skyfire programını kur

ulusoy44

Üye
    Konu Sahibi
Kardes youtube programını bana yollabılrmısın bende de n79 var da ben yuklıuom youtube zero resultat dıyor neden kı acaba

kardes ben extra program kullanmiyorumki youtube icindirek wlandan internet baglantisi kuruyorum adrese git seceneginden youtubeye giriyorum. ama ben türkiyede degilim türkiyede youtube yasakli halen sanirim :(

cellat_193

Üye
arkadaslar bene güncelledim tlf u 31,101 yükledim yüklemenin sonunda tlf açılmadı tamirciye götürdüm ondada aynı oldu sonra nasıl yaptıysa diğer yüklemede çalıştı ama tlf oldugu gibi duruyor hiç bi deeğişme olmam ış sıfırlamamış tlfu bütün ayarları oıldugu7 gibi duruyor

by_samci

by_samci

Üye
bende n79 kullanıyorum yeni versiondan sonra rehber yedikafayı arayanın ne ismini ne soy ismini gösteriyo mesela bi rini arıcam rehberden seçtim ara deyince sadice numarası gözüküyo .........

recep002100

recep002100

Üye
n79 da izlediğimiz vdeo ları nasıl indirebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt