N79 v32.001 güncelleme sonrası wireless sorunu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toolss

toolss

Üye
    Konu Sahibi
N79 v32.001 güncelleme sonrası wireless sorunu :(
arkadaşlar tam 7 ay önce aldığım telefonumu hiç güncellememiştim. geçen hafta güncelleyim dedim ve telefon gerçekten hızlandı, yeni özellikler falan geldi vs. ama en çok kullandığım şey olan wlan da sorun çıktı.

herhangi bi siteye bağlanmak istediğimde ilk bağlantıda ağ geçidi cevap vermiyo diyo. fakat ikinci kez denediğimde hemen bağlanıyor. bazı arkadaşlar modemden diyolar ama modemi son firmwaresine yükselttim yine aynı :(

şu an tek sorun bu. önceki sürüm olan v11.049 da hiç bir sorun yoktu. keske güncellemeseydim :(

sizce napmalıyım arkadaşlar??

nişancı_08

Üye
arkadaşlar tam 7 ay önce aldığım telefonumu hiç güncellememiştim. geçen hafta güncelleyim dedim ve telefon gerçekten hızlandı, yeni özellikler falan geldi vs. ama en çok kullandığım şey olan wlan da sorun çıktı.

herhangi bi siteye bağlanmak istediğimde ilk bağlantıda ağ geçidi cevap vermiyo diyo. fakat ikinci kez denediğimde hemen bağlanıyor. bazı arkadaşlar modemden diyolar ama modemi son firmwaresine yükselttim yine aynı :(

şu an tek sorun bu. önceki sürüm olan v11.049 da hiç bir sorun yoktu. keske güncellemeseydim :(

sizce napmalıyım arkadaşlar??

kardeş güncellediğin sürümde nasıl bi yenilik oldu yani neler değişti ben sürüm yenilemekte biraz tereddüt yaşıorum sürüm atsam mı atmasam mı die :allalla:

azadekral

azadekral

Üye
ağ geçidinin cevap vermesi modemden dolayı. ben farklı bır olay sonrası yasadım onu ama modemden. bende 30 lu bır yazılım vardı aldıgımda mesajlarda cok sıkıntı yyasıyordum daha once s4o kullanıyordum cunku ama 32 yapınca mesajlarda hıc kasma faln kalmadı.ama ekrana ısıgı bazen cok hafıf sekılde parlaklıgı dusup gerı gelıyor. eger tel.den fılm vıdeo gıbı seylerı cok ızlıyorsanız tavsıye etmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...