Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n79 sıfır varmı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
askerx
Üye
Konu Sahibi
n79 sıfır varmı
merhaba arkadaşlar n79 almak için biraz geç kaldım galiba ara ara hiçbiyerde sıfırını bulamadım ...
sıfır siyahının satan biyer bilen var sa yardımcı olursa çoook sevinirim ...
şazenuş
Üye
dostum.elimde süper bi n86 mp 8gb var. sıfır gibi temiz. ayrıca 19 ay daha garantisi var. 650 liraya satıyorum.bence n79 alacağına n86 al.daha fonksiyonlu ve hızlı bir cihaz.
askerx
Üye
Konu Sahibi
6 AYDIR LİSANS YAPTIM TELEFONLAR HAKKINDA sagol da n86 çok kaba be kardesim baya bi araştırdım 5630 (türkiyede zor) bide n79 (2008 in sonlarında çıkmasına rağmen (yanlıs hatırlamıyorsam) bugun herkesin beğendiği 5800 xpressmusic dokunmatik telefonla aynı işlemciyi kullanıyor ... 369 mhz ...) çok güzel geldi ki bence şuan dahi BOYUT-FİYAT-ÖZELLİK ANALİZİ YAPILDIĞINDA PİYASANIN EN İYİ TELEFONU TARTIŞMASIZ NOKİA N79 ... TEŞEKKĞÜRLER ...
TaZZzZ
Üye
sıfır bulabilecegini pek sanmıyorum ama biraz dolaşsan sağlam 2. el bulabilirsin... bende de siyah n79 war we çok memnunum eger bulabilirsen kaçırma derim..
askerx
Üye
Konu Sahibi
dün akşama doğru biyerde buldum ... adam depodan sıfır kvk garantili getircez diyo sağlammıdır sizce ... adama güvenemedim ...
gokhan_5516
Üye
kardeş bnde n79 var 13 ay daha garantisi duruyo cihazın temizlik durumu iyi.n79 sıfır ı piyasadan kaldırıldı kvk garanti vermiyormuş artık sıfırlarına onun için toplandı sıfır bulamazsın.
Emre-45
Üye
Kardeş çok çok temiz N79 um var. 17 ay garantili...