N79 rm-348 güncelleme sorunu yardım edin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

datasoft__63

Üye
    Konu Sahibi
N79 rm-348 güncelleme sorunu yardım edin lütfen
arkadaşlar benim nokia n79 rm-348 telefonum var
ithalat yoluyla türkiyeye gelmiş ve arkasında nokia.com garantisi de yazıyor
ben bilgisayarıma nokia pc suiteyi yükledim
ve nokia software update den kablo baglantısıyla güncelleme yaptıgım zaman

mevcut yazılım: 20.175
güncel yazılım: 20.175

oysa v30.011 çıkmıs durumda ve bir cok arkadasınkini güncelledim oldu
hatta güncelleme sonrası ingilizce olup türkceye cevirdiklerimde war

peki suan telefonum hack li HELLO0X2 adlı programla bunun güncellemeyle bi alakası olabilirmi
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürlerrr

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici

peki suan telefonum hack li HELLO0X2 adlı programla bunun güncellemeyle bi alakası olabilirmi
bildiğim kadarıyla hellox güncellemeyi yaptırmıyor..telefonu fabrika ayarlarına döndür..eğer product kodu farklıysa nemesis suite ile Türkçe kodu yükle ve güncellemeyi yap..

yasin_318

Üye
Arkadaslar Bu kadar bahtsız bı ınsan görulmedi...!! :D :D
Benim de N79 Siyah Kapak telefon um war telefonda sızınde dıle getırdıgınız gıbı bagzı problem ler yuzunden ve sıtemızdekı duyumlara göre yeni sürüm un cıkmasını duyar duymaz versionu yenılemek ıstedım bu kadar bahtsız bı ınsan olamaz yukleme sırasında 4 kere elektırık gıttı 2 kere ınternet dustu we 1 kere de usb kablo temassızlıgı oldu ama basarıyla yukledım ALLAHA SUKUR...!! Benım anlamadıgım versıyon yenılendıgınde format atarmıs gıbı hersey sıfırlanmıyo mu ??? *#0000# yaptım Yazılım Sürümü : 31.101 Güncelleme tarıhı de guncelledıqım gunu saatı gosterıo ama hersey formatlanmamıs telefon da degısıkler olmus sıtemızde paylastıgınz gıbı ama anlamadıqım konu bu ?? :S :S

bittigitti46

Üye
Arkadaslar Bu kadar bahtsız bı ınsan görulmedi...!! :D :D
Benim de N79 Siyah Kapak telefon um war telefonda sızınde dıle getırdıgınız gıbı bagzı problem ler yuzunden ve sıtemızdekı duyumlara göre yeni sürüm un cıkmasını duyar duymaz versionu yenılemek ıstedım bu kadar bahtsız bı ınsan olamaz yukleme sırasında 4 kere elektırık gıttı 2 kere ınternet dustu we 1 kere de usb kablo temassızlıgı oldu ama basarıyla yukledım ALLAHA SUKUR...!! Benım anlamadıgım versıyon yenılendıgınde format atarmıs gıbı hersey sıfırlanmıyo mu ??? *#0000# yaptım Yazılım Sürümü : 31.101 Güncelleme tarıhı de guncelledıqım gunu saatı gosterıo ama hersey formatlanmamıs telefon da degısıkler olmus sıtemızde paylastıgınz gıbı ama anlamadıqım konu bu ?? :S :S

arkadaşım hafıza kartına yüklediğin proları geri alabiliyor. formattan sonra ya hafıza kartı okunuyor diyordur yada bi müddet tel kitlenmiştir. hafıza kartına sen format atmadığın için update hafıza kartına karışmıyor o yüzdendir büyük ihtimal.

--------------- Ekleme ---------------

nadir arkadaşın dediğini yaparsan işin hallolur..

yasin_318

Üye
Ama mesaj lar rehberde sılınme gıbı seyler le de karsılasmadım

arkadaşım hafıza kartına yüklediğin proları geri alabiliyor. formattan sonra ya hafıza kartı okunuyor diyordur yada bi müddet tel kitlenmiştir. hafıza kartına sen format atmadığın için update hafıza kartına karışmıyor o yüzdendir büyük ihtimal.

nadir arkadaşın dediğini yaparsan işin hallolur..

Ama rehber de silinme veya eskı mesajlar hala duruo onların sılınmemesı tuhaf deılmı ??

Ama mesaj lar rehberde sılınme gıbı seyler le de karsılasmadım

Ama rehber de silinme veya eskı mesajlar hala duruo onların sılınmemesı tuhaf deılmı ??
hersey normal yukledıgım gıbı duruo temelar felanda aynı sekıl duruo hersey aynı ama wersyıon yenılenmıs :) tuhaf ben format gıbı olr sanıyordm

bittigitti46

Üye
bak orası şimdi banda tuhaf geldi. senin tel baya akıllıymış :) bende n73 varke herşeyi silerdi. sim rehberi ve hafıza kartında bulunan msjlar hariç. ama eger yükseldiyse yükselmiştir versiyon takma kafanı :)

yasin_318

Üye
bak orası şimdi banda tuhaf geldi. senin tel baya akıllıymış :) bende n73 varke herşeyi silerdi. sim rehberi ve hafıza kartında bulunan msjlar hariç. ama eger yükseldiyse yükselmiştir versiyon takma kafanı :)

SEnce bı problem yaratır mı ve sunu soylemek ıstıyorum mesaj ses artısı gıbı bırcok sey e sahıt oldum wersıyon ıse yaradı ama boyle herseyın normal kalması benı korkutuo :naughty::naughty:

bittigitti46

Üye
yok yok birşey olmaz. sorun yapma hel olsa ne olcak tekrar yüklersin. ama dediklerin olduysa hiç bir problem yok.. tadını çıkar :)

yasin_318

Üye
yok yok birşey olmaz. sorun yapma hel olsa ne olcak tekrar yüklersin. ama dediklerin olduysa hiç bir problem yok.. tadını çıkar :)

SAol bro yardımın ıcın bahtsız bı ınsanım ama sonunda yuklemeyı basardım :islik:islik

emrullahberat46

Üye
hayırlı akşamlar arkadaşlar ya ben bu n79 lular krvanına yeni katıldım telefonun yazılmı 11.049 nokia pc suitten güncelleme yapmak istediğimde günclleme sırasında bağlantı kopuyor ve bir yazı çıkıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim çıkan yazı: cihaz kurtarma
ile cihaznınızın bağlantısı kayboldu.cihazınızı yeniden bağlmak için şu adımları izleyin

1.bataryayı, şarj cihazını ve usb kablosunu cihazınızdan çıkarın
2.usb kablosunu, btaryayı ve şarj cihazını sırasıyla yeniden takın
3. cihazın açma düğmesine 1sn basılı tutun
4. güncelleştirme işlemine devam etmek için aşağıdaki 'retry' düğmesine tıklatın veya güncelleştirme prosedürünü durdurmak için cansel düğmesine tıklatın..

sahintopal

Üye
arkadaşlar güncelleyene helel olsun ben de çok uğraştım ama olmuyor pc den yapınca telefon üzerinden güncelle diyor telefondan yapıncada uygun güncelleme değil diyor ne yapıcam bilmiyorum bulutut çalışmıyor radyo çalışmıyor halinize şukredin! bu işi bilenlerden yardım bekliyorum çıldırmamak elde değil.

by_vdt

Üye
arkadaşlar mevcut yazılım olarak 20.175 i gösteriyo ve hellox yüklü değil 30.101 de cıkmış durumda bulmam ve yüklemem için ne yapmam gerekiyor ?

ultrasivas

Üye
hayırlı akşamlar arkadaşlar ya ben bu n79 lular krvanına yeni katıldım telefonun yazılmı 11.049 nokia pc suitten güncelleme yapmak istediğimde günclleme sırasında bağlantı kopuyor ve bir yazı çıkıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim çıkan yazı: cihaz kurtarma
ile cihaznınızın bağlantısı kayboldu.cihazınızı yeniden bağlmak için şu adımları izleyin

1.bataryayı, şarj cihazını ve usb kablosunu cihazınızdan çıkarın
2.usb kablosunu, btaryayı ve şarj cihazını sırasıyla yeniden takın
3. cihazın açma düğmesine 1sn basılı tutun
4. güncelleştirme işlemine devam etmek için aşağıdaki 'retry' düğmesine tıklatın veya güncelleştirme prosedürünü durdurmak için cansel düğmesine tıklatın..

kardes aynı problem bendede vardı ben sorunumu phoneix isimli yazılım atma programıyla aştım. forumda aratırsan dil kodu değişmeden yazımlım yükleme diye bulursun şimdiden kolay gelsin =) :oke:

ayız

Üye
slm arkadasım bende n79 kullanıcısıyım bende de aynı sorun vardı sureklı denıyodum ama hep 20. surumu gosteerıyodu bıgun telefonuma nokia dan mesaj geldı mesaja baktıgımda 31.surumu yukleyebılırsınız dıyodu hemen bılgısayardan baktım VE 31.SÜRÜMÜ YÜKLEDİM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt