n79 problemim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noyn

Üye
    Konu Sahibi
n79 problemim
merhaba arkadaşlar dün n79 aldım ama tema değiştirdikten sonra eğer telefonu açıp kapatırsam yine tema eskisine dönüyor neden böyle bir şey oluyor sürüm güncellemedim v20 değiştirip kurcalamakta istemiyorum zaten eski telefonumlada çok uğraştım bir sürü servis mervis bunu kolay bi şekilde halledebilirmiyiz

Pierrot

Üye
Kapağa göre tema değiştiği için yani otomatik olarak kapağa göre tema ayarlandığı için oluyor bu durum. Araçlar > Ayarlar > Genel > Kişiselleştirme > Temalar > Tema Değiştir Kapalı yaparsan otomatik olarak tema değişmeyecektir.

noyn

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim sabah kurcalarken buldum.çünkü korktum biraz çünkü tam olarak bilmiyorum dediğim gibi yeni aldım ve bu telefonda sorunla karşılaşan çok olduğu için yeni konu açma istreği duydum inşallah bende ve yeni alanlarda sorunla karşılaşmaz (ekran kararması, versiyon problemi vs ) ilginize teşekkür ederim saygılar

benim n79umun ekranındaki wlan taraması takvim vb. ibareler yok oldu tamirden aldıktan sonra onları nerden ayarlayabilirim???

ismo1035

Üye
benim n79umun ekranındaki wlan taraması takvim vb. ibareler yok oldu tamirden aldıktan sonra onları nerden ayarlayabilirim??? DİYEN ARKADAŞA.......

Araçlar > Ayarlar > Genel > Kişiselleştirme > Temalar > BEKLEME > YATAY ......İŞRETLE ÜZELİR OK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...