dRaJeN
Üye
n79 Problem üstüne pr0blem lütfen yardımcı olun teli 2ye bölücem
S'a öncelikle. Adım uğur. nokia N79 kullanıcısıyım.. Arkadaşlar telefonu güncelledim versiyon 32.001 oldu neyse uzatmim
güncelleme sonrası :
1. Uygulama Yüklenmiyor sertifikalandirip deniyorum güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor. ( Opda sertifikası ) hack programları yüklenmiyor. Telefonu sıfırlamaya çalışıyorum ( hard format )
* 3 medya açma kapama ise yaramıyor
* 3 yes açma kapama ise yaramıyor
*# 7370 # ise yaramıyor.
Fabrika ayarları ise yaramıyor
yanlış yaptığımı düşünmeyin daha öncede bir çok telefona bu yöntemlerle format attım biliyorum yani.
Uzun lafın kısası bana birşey önerin arkadaşlar yada ben telefonu sobaya atıp yakcam. Artık sınırı zorlamaya başladı.
Şimdi den teşekkürler arkadaşlar..
güncelleme sonrası :
1. Uygulama Yüklenmiyor sertifikalandirip deniyorum güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor. ( Opda sertifikası ) hack programları yüklenmiyor. Telefonu sıfırlamaya çalışıyorum ( hard format )
* 3 medya açma kapama ise yaramıyor
* 3 yes açma kapama ise yaramıyor
*# 7370 # ise yaramıyor.
Fabrika ayarları ise yaramıyor
yanlış yaptığımı düşünmeyin daha öncede bir çok telefona bu yöntemlerle format attım biliyorum yani.
Uzun lafın kısası bana birşey önerin arkadaşlar yada ben telefonu sobaya atıp yakcam. Artık sınırı zorlamaya başladı.
Şimdi den teşekkürler arkadaşlar..