N79 Nasıl Bilirsiniz :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
N79 Nasıl Bilirsiniz :D
Arkadaşlar nokia n79 almak istiyorum, nasıl bilirsiniz bu teli? Kullananlar anlatabilir mi?

(se c905 modelini bekleyemeyeceğim sanırım..)

stre

Üye
valla bugün aldım ister inan ister inanma ama n96 dan sadece görüntüsü ve hafızası farklı. düşünme bile fiyatının çok üstünde bence (620 tl)

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
valla bugün aldım ister inan ister inanma ama n96 dan sadece görüntüsü ve hafızası farklı. düşünme bile fiyatının çok üstünde bence (620 tl)

620 ye nerden aldın?

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
aslında tip olarak güzel değil ama özellik olarak güzel

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya tipi iyi gibi görünüyor sanki?

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
N70 in tipi daha iyi mesela

--------------- Ekleme ---------------

n70 inde gerçi öz. pek iyi değil N79 a göre

ash54

ash54

Üye
al kardeş güzel telefon arka kapağı felan değişiyor ama tuşları biraz sarsılıyor gibi olsun ama güsel telefon :oke:n73e benziyor

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
doğru benim telde n73,birbirini andırıyor:oke:

karabe1a

Üye
bencede ii telefon o paraya göre ve n70 we n73tende şık resimlerde öyle göründügüne bakmayin sadece tuslari biraz sert ama oda yumusuyor kullandin mi

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
n79 ne kadar olduğunu bilen varmı acaba

asc3

Üye
n79 hizlial.comda 600 tl civarıydı.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
teknosadan indirimli aldım, gerçekten çok çok iyi bir telefon, harbi bayıldım ben :)

cool_cat

cool_cat

Üye
ben bi hafta önce 670 e aldım ama 620 ye alan da var sanırım.

zelen86

Üye
600 tl aldım

karabe1a

Üye
bi sorunu yok demi bende alcam

acinar66

acinar66

Üye
n79 un xpress on özelliği. gözatmanızı öneririm :oke:

Doğan

Üye
iyi biliriz :ehe:

emre1213

emre1213

Üye
Kardes suanda n79dan yaziyorum.telefon muhtesem.en kisa zamanda al we kullanmaya basla.urun neden bukadar ucuz diosan telefon neredeyse tek parca.we montaji ucuza geliyor.tek sorun war bas parmaklarinin tirnaklari hep cok kisa olacak .D internetten guwenilir we ucuz bi siteden bulabilirsin.bence hemen al we kullanmaya basla zaman kaybetme ;-)

maki20

maki20

Üye
bence iyi telefon ben alacaktım ama nokianın n97 si çıkıyor artık onu alacam n79 menü geçişleri çok iyi ekranın yan dönüşü çok iyi yapılmış arka kapak değişince ekrandaki temanın rengi değişiyor bence n96 dan daha iyi fiyatta uygun 650 tl dün sordum bence al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt