n79 - n82 - n85

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalniz_kurt45tr

yalniz_kurt45tr

Üye
    Konu Sahibi
n79 - n82 - n85
arkadaşlar bu telefonları inceledim ama kararsız kaldım n79 çok hafif ve kullanımı hoş geldi bana n85 ten çok umutluydum ama çok sert bi telefon düşüncelerinizi bekliyorum hamgisi ?

speerless

speerless

Üye
N85 i bilmem ama N79 çok zarif hafif bir telefon. (n79 kullanıcısıyım)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Size N79 almanız konusunda tavsiyede bulunabilirim.

aLone

aLone

Üye
ya ben çok karrsz kaldm bu üçü arsnda ama n82 tuş takımı bna gelmez onu eledmde n79 mu n85 mi biri cevap yazsn lütfen

AKINCIK

AKINCIK

Üye
N 85 kullanıyorum mükenmel bi telefon 900 tl verdim ama bence hakkını verdim çok memnunum tek canımı sıkan yönü oldu n95 kadar kamerası kaliteli değil internet konusunda tam bir multimedya telefonu tavsiyemdir

ltfllh

ltfllh

Üye
bence n79

SADO1335

Üye
N82 telefon kullanan war mı ?

cozturk

cozturk

Üye
ARALARINDAKİ EN HAFİFİ VE EN ŞEKİLİ N79..ALDIĞIN ZAMAN İYİKİ ALMIŞIM DİCEKSİN VE BİRAZDA FİYAT ARALIĞINA BAK..(N79 568TL).(N82-N85 900TL) ARADA EN AZ 200 TL FARK VAR..BU FİYATIDA ORTAYA KOYARAK DÜŞÜN:oke:1 YILLIK KONTÖR PARAN TAMAMDIR...N79 AL SENNN:oke::oke:ÖZELLLİKLERİNDEDE AĞIM ŞAĞIM Bİ FARK YOK ...TEK FARKLARI N82 NİN FLASH ININ GÜZEL OLMASI N85 İN OLED EKRANI OLMASI...ÖZELLİK KADAR ŞEKİLEDE BAK...

gocagafa

Üye
arkadaşlar 1 hafta önce 600 tl ye n79 aldım ve her haliyle memnunum bu telefondan. forumda kamerasıyla ilgili olumsuz yazılar okudum ama ayarlarını yapmayan arkadaşlar yazmış sanırım. tavsiye edebileceğim bi telefon

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
n 79 daha iyi gibi sanki :)

kemal cemal

Üye
Ben n82 aldım iki ay oldum hepsiburada com dan teknosada 900 lirayda ben 600 liraya aldım süper bir telefon tavsiye ederim gece zifiri karanlıkta bile dijital fot makinası gibi çekim yapıyor kamerası çok iyi. Iki aydır wifi kullanarak internete giriyorum hiç bir sorun çıkmadı çok memnunum. Ha unutmadın finlandiya üretimlerini tavsiye ederim birde almanya üretimleri var teknosada alanlardan bir kaç kişi iade etmişler aman dikkat.

tecoali

Üye
eğer tipe önem veriyorsanız n79 ve n85 eğer kamera istiyosanız n82 !!!

ttyahoo

ttyahoo

Üye
N85 al derim her yönüyle süper

Kingmortall

Kingmortall

Üye
son mesaj yazan arkadaşlar üstünden baya bi zaman geçmiş telefon alınmıştır konuyu hortlatmışınız :)

emre_2535

emre_2535

Üye
s.a. bende n79 kullanıcısıyım bence süper bir cihaz hafif şık ve performans olarakta çok iyi ama yinede son karar senin...:evet:

voljtrann

voljtrann

Üye
n82 kulanıyorum gayet de güzel memnunum

OğuzcanAbi

Üye
n79 derimmmmm

jeki01

jeki01

Üye
selam.
bence n79 ama N82 ile N85 kullanmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt