N79 Mu yoksa S5603 Preston mu? >>>>>>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canizci

Üye
    Konu Sahibi
N79 Mu yoksa S5603 Preston mu? >>>>>>
Bu İki Tel Çok araştırdım Sizce N79 S5603preston mu? Yorumlarınızı Bekliyorum...:deal:

mukmuka

mukmuka

Üye
n79 bence çok güzel bi tel ve nokia dan şaşma derim.

sinex55

Üye
bende senin gibi karasızdım sonunda preston aldım şekil olarak çok karizma :)
dokunmatikte zorlanmam diosan bence preston al. ben alıştım

epson81

epson81

Üye
ben preston aldım memnunum

kotukopek

kotukopek

Üye
ben de telefon almadan önce n79 ve s5603 preston arasında kalmıştım..preston un dokunmatik olayı çok hoşuma gidiyodu fakat wireless özelliği olmaması çok büyük eksiklik..sonunda n79 aldım kamerası 5mp ve wireless de var,fm vericisi bile var..n79 çok daha iyi bi telefon ve nokia kalitesi:oke:

GULDANE

Üye
Bence s5603 çok memnunum tavsiye ederimmm

bekirbirim

bekirbirim

Üye
Tabi n79 al. Ben n79u çok araştırdım ve hiç eksik ve kötü yanını görmedim. Bende alcam inşallah en kısa zamanda. Sakın N79dan şaşma çok pişman olursun. N79 alırda yardıma ihtiyacın ve sorucan bişey olursa özel mesaj at yada işte msnden sor. [email protected] her şeyi sorabilirsin.bilgiliyimdir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tabi n79 al. Ben n79u çok araştırdım ve hiç eksik ve kötü yanını görmedim. Bende alcam inşallah en kısa zamanda. Sakın N79dan şaşma çok pişman olursun. N79 alırda yardıma ihtiyacın ve sorucan bişey olursa özel mesaj at yada işte msnden sor. [email protected] her şeyi sorabilirsin.bilgiliyimdir.
en yakın zamanda n79 alacam diyosun ama profilinde şimdiden yerini almış:oke:

canizci

Üye
    Konu Sahibi
Saolun Ama Bişey sorcam tel Bayilerine Sorduumda samsung için çok geniş özellikleri var diyo n79 tercih eden hiç olmadı yhaa. Bak kafam Karıştı şimdide :S

rekkezum

rekkezum

Üye
s5603 aldım n79 kıyaslanamaz bile bence s5603. Git kurcala biraz marketlerde anlarsın...

canizci

Üye
    Konu Sahibi
Saolun Preston Almaya Karar verdim Çünkü Teli MEdia markt inceledim.Çok gsl özellikleri Var.n79 baktımda ağır tel.Bana gelmez:s

DesingKing

Üye
xD yanyana koysan bile xD sırf karismadan preston kasaın bende yeni Aldm cok güzel parmak izi sensörü Akıllı kilidi felan filan cok şekil özellikleri var n79 mu pöff XD

ComaWhite

Üye
Dostum tabiki preston bak bir sayfada prestonun resmini aç bir sayfada n79 anlarsın:D

LimePie

LimePie

Üye
kesinlikle n79 pil tema oyun hız hepsi bu telefondan al bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt