N79 mu 5730XM mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karakaya_o

Üye
    Konu Sahibi
N79 mu 5730XM mi?
arkadaşlar N85in 0 tuşu bıktırdı artık beni... bozuluyor durmadan mesajlaşan biride değilim.. 2 telefon arasından hangisi tercih edilir? kamera falan önemli değil 3.2mpx bana yeter zaten telefondan fazla bişey beklememek lazım.. ses kalitesi güzel olsun düşük yüksek pek önemli değil. N85in ses kalitesi çok kötü..

AHKE

AHKE

Üye
n79 un ses kalitesi guzel.kulaklıktanda hoparlördende güzel ses çıkıyor.5730 un bataryası 1000mah.n79 un 1200mah bunuda söleyim.bana gore n79

frk uzn

frk uzn

Üye
n79 kullanıcısı olarak n79 dıyorum alıcaksan siyah n79 al medya acısından cok ıyı kamera olsun muzık calar olsun

Aydem1r

Üye
5730 kullanıyorum gayet memnunum hoparlor sesı az ama kulaklık kullanacaksan ses gayet ıyı hemde cızırtı falan yok hopoarlorun de kulaklıgın da sesı gayet kalıtelı klavyenın surgulu olması telefonun cok şık durmasını saglıyor kamera zaten 3.2mp bı de telefon 5800xm gıbı cok asırı donmalar yapmıyor ozellık olarak ne ararsan bulursun v3 zaten her turlu pro var n79 kullanmadım bılmıyorum ama yıne de senın tercıhın

BrainFree

BrainFree

Üye
5730 uyar.

karakaya_o

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için teşekkür ederim :)

Aydem1r

Üye
5730 kullanıyorum gayet memnunum hoparlor sesı az ama kulaklık kullanacaksan ses gayet ıyı hemde cızırtı falan yok hopoarlorun de kulaklıgın da sesı gayet kalıtelı klavyenın surgulu olması telefonun cok şık durmasını saglıyor kamera zaten 3.2mp bı de telefon 5800xm gıbı cok asırı donmalar yapmıyor ozellık olarak ne ararsan bulursun v3 zaten her turlu pro var n79 kullanmadım bılmıyorum ama yıne de senın tercıhın

he bi de 25 saat kesintisiz müzik ayrıntısı var 5730xm

karakaya_o

Üye
    Konu Sahibi
he bi de 25 saat kesintisiz müzik ayrıntısı var 5730xm

teşekkür ederim. ben zaten dışarıya müzik pek dinlemem kulaklıkta güzel olsun tizler güzel basslar tok olsun. n85in dışarıya olan ses kalitesi kötü ama kulaklıkta çok beğeniyorum. N79da büyük ihtimal aynıdır ama onun sesi n85ten daha yüksek daha kaliteli. 5730xm de çok karizma duruyo.. hele kırmızısı çok fena bişey :D n79unda grisini beğendim arkaya kırmızı kapak hoş olur.. 5730xm in bi artısıda klavye olması gerçi fazla mesaj yazan biri değilim ama bilmiyorum karar vermek zor teşekkür ederim herkese :) yarın gidip bi telefoncuda karşılaştırma yapıcam

Aydem1r

Üye
yanı muzık dıyorsan 5730xm alacaksın tabı ıyı bı tane de kulaklık lazım :) hadı kolay gelsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt