N79 Kullanıcılarına Birkaç Sorum Var[YARDIM]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PosavisTR

PosavisTR

Üye
    Konu Sahibi
N79 Kullanıcılarına Birkaç Sorum Var[YARDIM]
Merhaba Arkadaşlar n79 aldım ve N79 Kullanıcılarına birkaç sorum var.

1)Telefonuma format attım ve şimdi versiyonu yükseltmek istiyorum *#0000# yaptığımda versiyon 32.001 yazıyor, seçeneklerden güncelleme yapmak istiyorum fakat "sunucu yanıt vermiyor" diyor[İnternet Bağlantım Var]. TELEFONUMUN VERSİYONUNU BAŞKA NASIL YÜKSELTEBİLİRİM?(Versiyon yükseltiğimde veriler silinir mi?)

2)Program yüklediğimde Sertifika Hatası veriyor. Telefon hacklemenin bi yan etkisi varmı? Daha sağlıklı bir yol var mı?

3)Sensörlü Oyunları ve programları destekliyormu. Önereceğiniz oyunlar var mı?(Telefonda sensör var)

4)Navi tekerleğinin webte,opera,bolt vs. de kullanamıyorum yüksek versiyonlarda bu mümkünmü?

5)Nefes ne işe yarıyor(ışığın yanıp sönmesi) açık mı olsun kapalı mı?

6)Ve telefonun bilinmeyen gizli ilgi çekici özellikleri nelerdir?

ŞİMDİDEN TEŞŞEKÜRLER :|

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
telefonu pc ye bağlayıp güncelle
hacklemeni tavsiye etmem sertifika al kullan.

alien61

alien61

Üye
versiyonu mümkünse bilgisayardan pc suit ile yap yükseltme önemli bir iştir...

telefon hack leme adı gibi hack değildir sadece sistem dosyalarıan erişiyorsun yani herahngi bir yan etkisi garantiye etkisi yoktur yapabilirsen hack yap... yapamazsan cer ve dosyalarını al sertifikalayıp kullanırsın

telefon için henüz sensor plugin yok ama marble maze var bende onu oynayabiliyorum geri hiç bir oyun veya uygulama çalışmadı bende..

navi tekerleği olayında ise program yapımcıları modele göre cihaz yapmıyorlar yani os9,3 için yapıp sunuyorlar yni ilerki sürümlerdede n79 için yapılmayacağı için tahminimce kullanılmayacaktır..

nefes birtek ışık yakıp duruyor :) ben kullanıyorum gece biyerde olunca telefon kolay buluyorsun ve karizması var:)

fm-transmitter var daha ne olsun ilginç :) gps ve fm yeter zaten :)

PosavisTR

PosavisTR

Üye
    Konu Sahibi
sertifikayı nerden alıyoruz her program için ayrı sertifika mı alıyoruz?

156asd156

Üye
sensor programı oyunu arıyosan fp2 ler icin olmalı yani n95 n82 vb telefonlar icin olmamalı

halil_gs_94

Üye
Ben de n79 kullanıyorum hepsinin cevabı var:

1. v32.001 zaten son versiyon sayılır. Bunların üstüne özel sürüm çıktı sanırım ama çok küçük güncellemeler bence bu versiyonda devam et. Herhangi bir nokia shopta ücretsiz yükseltebilirsin kendin uğraşma.
2. Direk hackle telefonu. Ben hackledim.Hiç uğraşma. Çok kısa ve kolay birşey zaten. Hiçbir yan etkisi de yok. Çok rahat oluyor uğraşılmaz sertifikayla falan.
3. Nokia'da fp2 ve fp1 telefonların sensörleri farklı. FP1 telefonlar için sensör programları n79a uymaz. Sensör programları çok az malesef olsa güzel olurdu. Bildiklerim: speedcounter, marble maze, symbimaze(ovi store'da), twisted. Marble maze fena değil. Forumda n95 için bir sürü sensör uygulaması var hiçbiri çalışmıyor malesef.
4. Ben de bundan şikayetçiyim madem öyle birşey yaptınız her yerde kullanabilelim. İnternet için opera mobile tavsiye edebilirim 8 ve 2 tuşları ile sayfada hızlı bir şekilde aşağı inilebiliyor ve opera miniden çok daha hızlı.
5. Telefonun açık olduğu belli olsun diye koymuşlar. Ben açık kullanıyorum hoşuma gidiyor karanlıkta falan da görünüyor başka bir işe yaramıyor.
6. Gizli mi bilemem ama benim çooook geç fark ettiğim bir özellik var fm vericisi. Fm vericiyi açık yap, istediğin bir frekans gir. Yakınlardaki bir radyoyu o frekansa ayarladığın zaman telefonda çalan şarkı radyoda çalıyor.

PosavisTR

PosavisTR

Üye
    Konu Sahibi
cok teşekkürler, yararlı oldu

nowember

nowember

Üye
Birde biliyormusunuz bilmiyorum ama dün farkettim bende,rehberde veya menü ekranında orta tuşun etrafına tuşlara basmadan yuvarlak çizer gibi çevirince dokunmatik gibi oluyor...bilen varmı???

kosezade

kosezade

Üye
1)ovi suite'ye bağla guncelle
2)hack onermem kesinlikle galiba hack olmuyo serifika alman lazım
3)sensörlü oyunları destekliyor ngageyi guncelle ordan bounce oyunu var o sensorlu
4)galiba mumkun opera 10.0 ı dene
5)ister açık olsun ister kapalı fark etmez çok guzel goruntu verir:)
6)fm verici var nokia mail step counter gibi uygulamalar

msahin3842

Üye
N79 için Sertifikayı nasıl alacagım bir türlü bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt