n79 kablosuz modeme baglanamıyor..lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sarıkırmızı83

sarıkırmızı83

Üye
    Konu Sahibi
n79 kablosuz modeme baglanamıyor..lütfen yardım
merhaba arkadaşlar yeni aldıgım n79'la bir türlü kendi şifreli agıma baglanamıyorum..
tel. agı görüyor fakat baglanamıyor..bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...

blackdream666

Üye
evet kardeş bendede aynı sorun var..bana format at geçer dediler ama gecmedi yinede..biri yardım ederse cok sevineceim..

blackdream666

Üye
ya buraya bakan kimse yok mu..

werder34

Üye
Arkadaşlar ben n79 da telefonu ilk aldığımda çok güzel wlanla internete girebiliyordum.Fakat daha sonra wlan bulunamadı hatası veriyodu.Bu baya canımı sıkmıştı sonunda çözümü buldum.Bu sorunu olan arkadaşlara dediklerimi yapmalarını tavsiye ederim.Telefondan Menü araçlar Bağlantıya girin.Bağl. yön. girin.Mevcut wlan ağları yazıyor onuda açın orda bulunan wlana tıkladığınızda eğer şifreniz varsa modeminizin onuda girdikten sonra artık bağlanabilirsiniz.Ben bu şekilde hallettim.Bide önemli olan şu internete bağlandığınız yerin ayarlarını açıp önceliği her zaman sor yapın böylece size internete wlandanmı yoksa operatörünüzdenmi bağlanmak istediğinizi sorar.Wlanı seçersiniz kontürünüz gitmez.Bu şekilde yaparsanız ayrıca operatörünüzün internet ayarlarına falan gerek yok.Bedava wlan üzerinden bağlanırsınız.İyi eğlenceler.

kosezade

kosezade

Üye
abi bir kereliğine modemin şifresini kaldır tekrar dene eger modeminin şifrelemede sıkıntı varsa girmez aynı sıstem pspdede var sen 128 bitlik şifre koymus olabilirsin bide bunu dene araçlar ayarlar bağlantı kablosuz lan ordan wlan varlığını gösteri asla yap internet bağlantı testi bölümüne gelince herzaman sor de

Karakuleli96

Üye
size en iyi tavsiyem mini.opera.com dan telefon modeline uygun operayi yükleyin

mrtky35

Üye
Olmuyo olmuyo olmuyo hepsını denedımaynı sorun bendede var .baska fıkrı olan

murax

murax

Üye
ustam aynı sorun bende de var dediklerinizi yaptım ama olmadı.başka tavsiyelerinizi alabilirmiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt