N79 için son tartışma...(lütfen bakın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
N79 için son tartışma...(lütfen bakın)
Arkadaşlar yaklaşık bir aydan beri telefon araştırdım..En sonunda N79 almaya karar verdim.Çünkü benim verebileceğim en tavan para 600Tl ve bu paraya en iyi telefon N79..İnş bu hafta telefonu alacağım ama....SON KEZ BİR TARTIŞMA AÇALIM..N79'u ALAYIMMI:oke: ALMAYIMMI:bilmem:

• Beğen
Tepkiler: Gio_Jay

Atakan

Atakan

Üye
İster N79 al,ister N81 al.Bence çok şey değişmez...

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
N79 un sesin nasıl..Yüssek çıkıyormu??

casus0006

Üye
kardeş bencee n82 daha iyi foto kalitesi üstüne telefon yok hem fiyatlarda aynı sayılır n82ni bir harika telefonumdan son derce memnunum

maki20

maki20

Üye
bu bahsettiğiniz telefonların içinde en iyi ses kalitesi olan n81 8gb sen en iyisi n79 eco al siyah yeni çıktı çok güzel bir telefon

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
PEKİ İSTANBUL İÇİNDE NEREDEN ALACAĞIM..BİMEKSİ ARIYORUM STOKLARDA YOKMUŞ.GOLD U ARIYORUM AÇAN YOK...TEKNOSANIN TELEFONLARINI BULAMADIM.:s:ss:

1fb7

1fb7

Üye
arkdsim N79 al kesinlikle pisman olmasssin

cool_cat

cool_cat

Üye
PEKİ İSTANBUL İÇİNDE NEREDEN ALACAĞIM..BİMEKSİ ARIYORUM STOKLARDA YOKMUŞ.GOLD U ARIYORUM AÇAN YOK...TEKNOSANIN TELEFONLARINI BULAMADIM.:s:ss:
nisan ayında ereyondan aldım. yani internetten. çok memnununm hiç bi eksik yok. tavsiye ederim. burda reklam yapmak da istemem ama en uygun fiyatı da dediğim site verio arkadaşım. şimdiden hayırlı olsun telefonun.

aykuttaze

aykuttaze

Üye
n82 artık üretilmiyomş beyler ona göre

harbiyelim

Üye
ben birbuçuk ay kadar önce vatan computerden aldım arkadaşlar, ben aldığımda 575 TLydi , belki o zamandan bu yana fiyatlarında düşme olmuş olabilir, yolun düşerse bi git bak derim bence. hayırlı olsun şimdiden

varyou

varyou

Üye
Arkadaslar n81 yada n82 yi gecin eger ses istiyorsanız n73 music edition alın kesınlıkle tabi diger özelliklerde n79 un eline su bile dokemez ama seste onu 4 e 5 e katlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt