n79 hellox2 2.04

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZOMBIK

Üye
    Konu Sahibi
n79 hellox2 2.04
başlıktakini yükledim ama rompatcher yüklenmedi ne yapabilirim bu durumda yardımcı olabilirmisiniz sürümü 13.08.2010 daa güzncelledim lütfen yardım edin:vur

ZOMBIK

Üye
    Konu Sahibi
bi deneyim teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

yok olmadı rompatcher ı yüklerken ''istenen uygulama erişimine izin verilmedi'' diyo yüklemiyo kardeş

ZOMBIK

Üye
    Konu Sahibi
hacı teşekkür ederim rompatcherı yükledim hellox falan şimdi uygulamada yine sertifika sorunu diyo ne yapmaalıyım rompatcher ayarları nasıl olmalı

celibar

celibar

Üye
hack olayı gerçekleşmemiş.hellooxla tekrar dene.

ZOMBIK

Üye
    Konu Sahibi
tamam başkan verdiğin helloxla oldu çok teşekkür ederim :)

mersin07

Üye
arkadaşlar hellox imzalayıp tel e kuruyorum.sonra anlatıldıgı gibi hackleme başlıyor.sonra herşey tamam unistall me diyor.fakat rom pacter mudo gibi şeyler tel de bulamıyorum.hafıza kartında hellox dosyasını actım.rompacter mudo diğerleri orada.yüklensin diye basınca.sertifika hatası yada tele uygun değil diyor.sebeb nedir

Emre-45

Emre-45

Üye
arkadaşlar hellox imzalayıp tel e kuruyorum.sonra anlatıldıgı gibi hackleme başlıyor.sonra herşey tamam unistall me diyor.fakat rom pacter mudo gibi şeyler tel de bulamıyorum.hafıza kartında hellox dosyasını actım.rompacter mudo diğerleri orada.yüklensin diye basınca.sertifika hatası yada tele uygun değil diyor.sebeb nedir
Arkadaşlar forumda aratırsanız sadece n79 da kesin çalışan hack var. rüya gerçeklesti gibi bir baslıgı var.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N79 cular hack için bunu denemeli

wildtiger223

wildtiger223

Üye
bende n79 kullanıorum helloox2 nın kendı sıtesinden son surumu indirdim sertifıkalandirıp yukledim simdı n79 um hacklı canavar gıbı de calısio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt