N79 Güvenlik Kodu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KiDMaN

Üye
    Konu Sahibi
N79 Güvenlik Kodu
arkadaşlar snaırım bende hiçkimsede olmayan bi sorun var telefonumu pc gibi kullandığından bi ayarını bozdum şimdi telefonu normal açıyorum pin yazıp giriyorum menu fln geliyor sonra ayarlardan başlangıçta güvenlik kodu isteme açık kalmış haliyle telde güvenlik kodu istiyor fakat ben hatırlamıyorum herhangi bişe sallıyorum güvenlik kodu yanlış diyor fakat bidaha güvenlik kodu istemiyor ve telefon kullanıma açılıyor ayarlardan başlangıçta güvenlik kodu istemesini kapat diorum güvenlik kodunu istiyor yazıorum bişiler güvenlik kodu 5 kere üst üste yanlış girildi 5dk sonra gibi bişiler diyor fakat benim daha ilk yazışım :S arkadaşlar hard ve soft format hiçbir işe yaramadı güvenlik kodunu veren sitelerde işe yaramadı s60v3 fp2 lerde çalışmıyormuş yardımlarınızı bekliyorum.

panasonic1903

Üye
dostum aynı sorunu ben yaşıyorum :( çaresi sanırım yok yada hack lettireceğiz. Fabrika ayarlarınada yükleyemiyorum :s

hsakallim

hsakallim

Üye
önceki telefonlarımda oluyordu şuan n79 da hiç denemedim fakat hard format atınca öncekilerde orjinal güvenlik koduna dönüyordu hard format atın belki olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt