n79 güncelleme hatası hakkında yardım!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrullahberat46

Üye
    Konu Sahibi
n79 güncelleme hatası hakkında yardım!!!!
selamun aleyküm arkadaşlar ben n79 cihazımı yeni aldım cihazın sürümü 11.049 rm348 pc suitten güncelleme yaparken güncelleme bir süre devam ettikten sonra bağlantı kopuyor yalnız başta bağlantı kesilebilir diye uyarıyor bu o şekilde değil bağlantı kesilince alttaki yazı çıkıyor lütfen bilenler yardımcı olsun yardımlarınız için şimdiden teşekkürler bağlantı kopturktan sonra da şöyle bir ekran çıkıyor.:

cihaz kurtarma
ile cihaznınızın bağlantısı kayboldu.cihazınızı yeniden bağlmak için şu adımları izleyin

1.bataryayı, şarj cihazını ve usb kablosunu cihazınızdan çıkarın
2.usb kablosunu, btaryayı ve şarj cihazını sırasıyla yeniden takın
3. cihazın açma düğmesine 1sn basılı tutun
4. güncelleştirme işlemine devam etmek için aşağıdaki 'retry' düğmesine tıklatın veya güncelleştirme prosedürünü durdurmak için cansel düğmesine tıklatın..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar hiç yardım edecek yokmu kimsenin başına gelmedimi bu ya

emrullahberat46

Üye
    Konu Sahibi
selamun aleyküm arkadaşlar ben n79 cihazımı yeni aldım cihazın sürümü 11.049 rm348 pc suitten güncelleme yaparken güncelleme bir süre devam ettikten sonra bağlantı kopuyor yalnız başta bağlantı kesilebilir diye uyarıyor bu o şekilde değil bağlantı kesilince alttaki yazı çıkıyor lütfen bilenler yardımcı olsun yardımlarınız için şimdiden teşekkürler bağlantı kopturktan sonra [/URL] da şöyle bir ekran çıkıyor.:

cihaz kurtarma
[/URL] ile cihaznınızın bağlantısı kayboldu.cihazınızı yeniden bağlmak için şu adımları izleyin

1.bataryayı, şarj cihazını ve usb kablosunu cihazınızdan çıkarın
2.usb kablosunu, btaryayı ve şarj cihazını sırasıyla yeniden takın
3. cihazın açma düğmesine 1sn basılı tutun
4. güncelleştirme işlemine devam etmek için aşağıdaki 'retry' düğmesine tıklatın veya güncelleştirme prosedürünü durdurmak için cansel düğmesine tıklatın..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar hiç yardım edecek yokmu kimsenin başına gelmedimi bu ya
sorunu wifiden bağlanarak çözdüm benzer sorunu olan arkadaşlar aynı yolu deneyebilir

masterayfox

masterayfox

Üye
wifi yada internet bağlantısıyla telefonunda sarjı en az yarım olması gerekmektedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt