Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n79 ekran ışığı yanıp sönüyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zbyrkgn
Üye
Konu Sahibi
n79 ekran ışığı yanıp sönüyor
telefonun ekran ışığı yanıp sönme hareketi yapıyor. virüs girmiş olabilir mi acaba.
*3 yes tuşlarıyla format attım geçmedi. nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
Nadir
Emekli Yönetici
hafıza kartına format at esas virüs oraya bulaşıyor..
zbyrkgn
Üye
Konu Sahibi
hafıza kartı bilgileri silinmesin diye kartı cıkarıp format atmıştım. denedikten sonra sonucu buraya yazarım
Nadir
Emekli Yönetici
telefona format atınca hafıza kartını etkilemez ki..
Da®kness
Üye
Ekrana ışık veren ledlerden biri gevşemiştir. Ledler genelde seri bağlantılı olduğu için biri arıza yaparsa diğerleride devre dışı kalıyor. Bu ışık gidip gelmesi tamamen sönme olayı ile son bulur. Servise ver . Nede olsa garantisi vardır daha.
zbyrkgn
Üye
Konu Sahibi
hocam teli kapatıp açtım ve ekran ışıgı tamamen gitii. ekranda hiç bişey gözükmüyor. ne yapabilirim moralim çok bozuldu
Nadir
Emekli Yönetici
evet teknik servise gönder burdan yapılacak birşey değil..
Arkadaşım dünya'nın sonu değil. Bahsi geçen şey küçük bir kristal led'in yerinden gevşeyip daha sonra çıkması. Servise ver sorun çözülecektir. Sakın kendin kapağı söküp müdahalede bulunma...
Arkadaşım dünya'nın sonu değil. Bahsi geçen şey küçük bir kristal led'in yerinden gevşeyip daha sonra çıkması. Servise ver sorun çözülecektir. Sakın kendin kapağı söküp müdahalede bulunma...
dogru söylüyorsun da servisten gelmesi enaz 20 gün bulur diye tahmin ediyorum. bu süre boyunca büyük ihtimalle 1100 ile idare edeceğiz. olsunda napalım artık bekleyeceğiz.
dogru söylüyorsun da servisten gelmesi enaz 20 gün bulur diye tahmin ediyorum. bu süre boyunca büyük ihtimalle 1100 ile idare edeceğiz. olsunda napalım artık bekleyeceğiz.