N79,E66,N95 hangisi?

N79 - N95 - E66

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
    Konu Sahibi
arkadaslar N79 aldım. yorumlara cidden tskkur ederm. inşAllah bu hayırlısı olur.

n95 8gb ama e66 şık telefonn

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bnde 8gb varrr şarjzı tam 7 8 gün gtmişti bna msajı felanda katalım ama 6 7 gün gidiyordu bna sanada ilk aldıgında ortalama 3 n gider

n 95 8gb çok sağlam bi telefon valla o kadar şey doldurdum daha yarısı doldu hala yavaşlama yok.. çok ii

turkon

Üye
N79 ve üstün olarak fiatı en uygun telefondur. n79 da xenon flash ve dokunmatik ekran olmaması dışında hiç bir eksiği yok. zaten seçenekler arasında dokunmatik ekran üstünlüğü bulunuan modeller yazılmamış E66 E95 N79 içinde gerçekten en iyisi N79 hatta 5800 a kadar en iyisidir. N97 ye gerek yok jidden

hk066

Üye
kardeşim e66 al neden dersen
1 n95 ve n95 8gb de kızk sorunu meydana geliyo kızkta boşluklar olusuyo yani
2 n79 da güzel ama onunda bir kaç kusuru var

rafi1994

Üye
kardeş her zaman en son çıkan tel.i alacaksın hem modern oluyor (tsarım) hemed en son işletim sistemleriyle donatılyorlar makineyi ben n79 derim ah bired ben alabilsem benim teli bu hafta satıp alcam inşallah

turkon

Üye
Nokia alma! kardeş. samsung, lg, sony, dolu çeşit smartphonelere dön. ama iyi kıyasla pişman olamazsın artık nokia almazsan

messi_10

Üye
Ben N95 kullanıyorum ama N79 almanı tavsiye ederim N95 8gb la N95 in arasındaki tek fark ram farkı ama benchmark testlerinde N95 8gb düz N95 ten geride siz sitedeki yorumlara aldanmayın N95 N95 8gb tan yavas falan diye v31.0.017 yükleyin farkı görün N95 8gb kopyası tek sorun ram ama 30 mb free ram var aynı anda 33 tane uygulama çalıştırdım 3.4 mb boş ram kaldı buda normal kullanım için yetiyo. N79 al N95 8gb ta lens koruma kapagı yok ekranı büyüttükleri için ekran biraz soluk gibi duruyor Yada 3G kullanmıyacaksan N95-3 al N95 NAM onda da 128mb ram var

E66 tek gec bence karizma...
n95 kaba telfn. n79da cok hafif ele oturmuyo telfn.
E66'yi ilk gordugumde zaten gozume hos gorundu. n95-79de oyle bi albeni yok.
Özelliklerini de okudugumda vakit kaybetmedim aldım zaten E66.
Dokunmatik yok ama bi telefonda en son istiycegm ozelliktir dokunmatik olması...

tabikide n95 mesela ben n95 8gb mi 420 tl ye tanıdıktan aldım gayet sağlam telefon

N79 un tuşları çok sert , e66 kamerası kötü , kesinlikle n95 :d

AKATLI

Üye
tabiki N79 ya özelliklerine karşı fiyatı da düşük

znur

Üye
slm bende e66 var ve alalı daha 1 ay olmadı şarj 24 saatte bitiyo ne yapabilirim veya garantiye göndersem olur mu ?????

Kayar kapak istiyorsan n85 al n79 un kızaklı versiyonu ekranı daha büyük oled ekran hatta n86 da düşünebilirsin

Cs***MaN

Üye
Tartışmasız N95 .........