N79 Bluetooth sorunu(yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Qaraqan

Üye
    Konu Sahibi
N79 Bluetooth sorunu(yardım)
Hepinize merhabalar. Azerbaycandan yazıyorum. Benim şöyle bir problemim var. Benim telefon N79. Hep güncelliyorum. Ama 1 ay bundan önce güncelledim. Her şey normaldi. Ama bir kaç gün sonra bluetoothumun çalışmadığını farkettim. Hard format attım(*-3-yes-açma kapatma düğmesi), yaramadı. Fabrika ayararını geri yükledim *#7370#, yine yaramadı. Güncelledim ama versiyon değişmedi. Nokia N79 için en son yazılım sürümü 31.002'dir. Ama bende hep 32.001 gösteriyor. ve güncellemiyor. yaa kardeşler bir yardım edin. kafayı yiycem ya. hepinizin yardımnı bekliyorum. :bye2:

celibar

celibar

Üye
en son yazılım 32.001 sanırsam.bu duruma göre sizinki zaten en son versiyon.tabi yanlış yazmadıysan.sorun donanımsal olabilir.siz bence telefoncuya gösterseniz iyi olur.

Qaraqan

Üye
    Konu Sahibi
kardes nokianin resmi internet sitesinde N79 icin en son versiyonun 32.002 oludugunu yaziyor ama.

jeki01

jeki01

Üye
iyi akşamlar.
Bluetooth un veri alıp vermiyormu, tam olarak anlamadım.

Godfather

Godfather

Üye
Bluetooth bozulmuş olabilir. Güncelleme sırasında kabloyu çıkarmadın demi ? Bir telefoncuya göstermeni tavsiye ederim.

Qaraqan

Üye
    Konu Sahibi
hayir. bluetoothu acmak istiyorum. soyle yazi geliyor. bluetooth islemi gelistirile- miyor. hayir kabloyu filan cikarmadim.

jigsaw_54

Üye
sürekli güncelleme yapılmaması gerekir en azından 3 ayda 1 yaparsanız daha sağlıklı olur

adrenalinxp

Üye
aynı sorun bendede vardı telefonun hafıza kartını çıkardım virüs taramasında geçirdim ve kartı formatladım düzeldi:D

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
azerbaycanda n97 fiyatı ne kadar lütfen yardım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt