MFU
Üye
N78 Türkçe Dil Paketi Sorunu.
Evet arkadaşlar telefonumun sürümünü 30.014 e yükselttim. Daha sonra telefon ingilizce oldu ve bende araştırdım. Söylenen bütün işlemleri yaptım product code u değiştirdim. Fakat sonuç olarak tekrar NSU'yu açtığım zaman Hiçbir güncelleme bulunmuyor diyor ve altta sadece çık seçeneği bulunuyor. Yardım edebilecek kimse var mı ?

herneyse Nokia N78 telefonunuz var ve en son güncellemeyi yapmaya çalıştınız..yaptınız fakat bir bakıyorsunuz telefonunuz 30.014 versiyonuna yükselmiş fakat 30.014 versiyonun türkçesi yok çok uğraştınız benim gibi 4-5 ay ama yapamadınız işte telefoncuya götüreceğinize alın size benden tüyolar...AMA Bİ TEŞEKKÜRÜ FAZLA GÖRMEYİN BARİ...girin google a google dilinizi türkçe yerine ilk önce ingilizce yazpın...sonra yeni bir internet explorer açın google girin ordan sol üst köşede çeviri var ordan dili türkçe--ingilizce yapın ''özel sürüm'' yazın ve çıkanı kopyalayın sonra başka bir google sayfasından N78 special edition v 30.014.051.1 yazın ve onu indirin...olmazsa google dilinizi rusça yapın aynı şekilde aratın...sonra phoenix kullanımından işleminizi tamamlayın phoeniz anlatımını site içinden yada diğer sitelerden bulabilirsiniz...sonrası basit bir olay....