N78 Türkçe Dil Paketi Sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MFU

Üye
    Konu Sahibi
N78 Türkçe Dil Paketi Sorunu.
Evet arkadaşlar telefonumun sürümünü 30.014 e yükselttim. Daha sonra telefon ingilizce oldu ve bende araştırdım. Söylenen bütün işlemleri yaptım product code u değiştirdim. Fakat sonuç olarak tekrar NSU'yu açtığım zaman Hiçbir güncelleme bulunmuyor diyor ve altta sadece çık seçeneği bulunuyor. Yardım edebilecek kimse var mı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Kardeş nemesis suite ile product kodu değiştireceksin tam değiştirmemişsin o yüzden öyle diyor..product ifo ya basıp Türkçe kodu girdikten sonra write tuşuna basacaksın...

MFU

Üye
    Konu Sahibi
Evet yazdım hatta altta "Done." dedi fakat olmuyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici

resimdeki gibi product kod yazan yere Türkçe dil kodunu yazacaksın Enable tikini işaretliyeceksin ve write a basacaksın..sonrada flash dan tekrar kodun değişip değişmediğini kontrol edeceksin..

MFU

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben bunu yaptm zaten ama olmuyor gene aynı şey oluyor. Evet değiştirdim "0545493" oldu. Fakat olmuyor başka bir şekilde yapamaz mıyım ?

MFU

Üye
    Konu Sahibi
Denedim kardeş ikiside olmuyor :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilginç valla..

MFU

Üye
    Konu Sahibi
yok mu başka bir çözümü ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş Settings den languageye girdiğinde hiç Türkçe seçilmiyor mu? sonuç?

MFU

Üye
    Konu Sahibi
yok çıkmıyor.

MFU

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yannız benim tel in versiyonu 30.014 ama verdiğin linkte 30.011 var. Sorun olmaz mı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yükleyemezsin zaten ona downgrade denir onu da sen yapamazsın..en iyisi sen bir teknik servise git Türkçe versiyon yüklet..

MFU

Üye
    Konu Sahibi
Peki kardeş. Çok teşekkürler.

artaxata

Üye
aa-tolga ve mfu kardeşim sana birşey danışacaktım benim n78 telefonum var fakat teli ben 30.014 verisyonuna yükselttim telefon yurtdışından geldi ama 30.014 ün türkçesi yok tel ingilizce oldu ve geri döndüremedim phoenix programıyla denedim bi forumda naltımı vardı aynılarını yaptım fakat phoenix tam yükleme yapıom 5-6 satır geçiyor pc suit telefon çıktı diyor ve phoenix uyarı veriyor yapamdım çok denedim ama olmadı..bana yardımcı olabilirmisin kardeşim senden ricam bana bi yardım et kardeşim kafayı yicem telefon geldi geleli düzgünce bi kullanmak nasip olmadı..şimdiden teşekkür ederim kardeşim iyi akşamlar diliyorum...

artaxata

Üye
arkadaşlar ben sorunu hallettim dışarıda telefoncuda yaptılar..yardım eden bi arkadaş olmadı ama yinede canınız sağolsun nede olsa bu siteye üye olma amacımız yardım almamız değil heraldi :) herneyse Nokia N78 telefonunuz var ve en son güncellemeyi yapmaya çalıştınız..yaptınız fakat bir bakıyorsunuz telefonunuz 30.014 versiyonuna yükselmiş fakat 30.014 versiyonun türkçesi yok çok uğraştınız benim gibi 4-5 ay ama yapamadınız işte telefoncuya götüreceğinize alın size benden tüyolar...AMA Bİ TEŞEKKÜRÜ FAZLA GÖRMEYİN BARİ...girin google a google dilinizi türkçe yerine ilk önce ingilizce yazpın...sonra yeni bir internet explorer açın google girin ordan sol üst köşede çeviri var ordan dili türkçe--ingilizce yapın ''özel sürüm'' yazın ve çıkanı kopyalayın sonra başka bir google sayfasından N78 special edition v 30.014.051.1 yazın ve onu indirin...olmazsa google dilinizi rusça yapın aynı şekilde aratın...sonra phoenix kullanımından işleminizi tamamlayın phoeniz anlatımını site içinden yada diğer sitelerden bulabilirsiniz...sonrası basit bir olay....

Unutmayın öneli olan n78 için V30.014.051.1 olması.....yani bu illa n78 için değil piyasadaki son sürüm cihazların hepsinde olur illaki aradınızmı bulunuyormuş demekki....

yani telefonunuz son sürüme geldi ve o sürümün türkçesi yok---demeyin illaki özel sürümler var bulun yükleyin bi şekilde telefonculara gidip 25-30 ytl verene kadar herkes evinde halledebilir bu işi...

'yukarıda dediğim ''bir teşekkürü fazla görmeyin'' lafına sakın alınmayın ben onu burda kaç ay oldu 1 kişi bile cevap vermedi onun için yazdım bir teşekkür yazınki burdaki bu işi bilen söylemeyen fikir vermeyen arkadaşlar utansın dye söyledim kaç aydır hergün bu siteye girip birisi bişey yazmışmı diye baktım ama hiç kimse bana yardımcı olmadı... bana sadece eminim bunu bir çok kişi biliyordur v30.014.051.1 yazsaydı bir kişi ben bu işi hallederdim ve herkese bilgi verirdim elimden geldiğince anlatırdım ama malesef olmadı herneyse önemli deil artık....
BİR SIKINTINIZ OLURSA ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM BİLGİSAYAR BAŞINDA OLDUKÇA....
Kendinize iyi bakın...sağlıcakla kalın...

--------------- Ekleme ---------------

birde afedersiniz okadar kişi bir çok sitede yazmışlar yok dil kodunu değiştireceksiniz yok başka bişe yapacaksınız falan .... hepsi YALANNNNNNNN dil kodu değişmesine gerek yok box kutusunu bilen bilir onada gerek yok sadece usb den telefona bağlanan kablo yeter evde çok rahatça yapılacak şey....

--------------- Ekleme ---------------

birde afedersiniz okadar kişi bir çok sitede yazmışlar yok dil kodunu değiştireceksiniz yok başka bişe yapacaksınız falan .... hepsi YALANNNNNNNN dil kodu değişmesine gerek yok box kutusunu bilen bilir onada gerek yok sadece usb den telefona bağlanan kablo yeter evde çok rahatça yapılacak şey....:megafon::megafon::megafon:
:sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:
:ehe:ehe:ehe
:islik:islik:islik:islik:islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt