n78 tam ekran duvar kağıdı olmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nikopol

Üye
    Konu Sahibi
n78 tam ekran duvar kağıdı olmuyor
ben tam ekran duvar kağıdı yapmak istiyorum ama boyna ekranın alt ve üst kısımlarında önceki temanın ekran fazlalıkları kalıyor bunu nasıl düzelticem acaba bileniniz varmı baya bir kıl oldumda duvar kağıdı yapamıyorum yahu :((

• Beğen
Tepkiler: deli_oğlan

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Aynı sorun n70 lerdede oluyormuş ama böyle birşeyin olamayaçağını söylüyorlar.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
benimde telim n78 hiç denememiştim sen yazınca deneyeyim dedim evet altta ve üstte birazcık boşluklar kalıyor.ama kanımca bunu nokia bilerek böyle ayarlamıştır.oradaki pil gücü çekiş gücü ve alttaki seçenek yazılarının belirginliği kaybolmasın diyedir diye düşünüyorum.ama bir uğraşacağım eğer bişiy bulursam paylaşırım.kolay gelsin.

Nikopol

Üye
    Konu Sahibi
ama dışarıdan tema falan yukleyince temanın duvar kagıdında o sorun kalmıyor ama baska duvar akgıdı yukleyince yine oluyor öff neyse yaa ztn kendi haze temasıda guzel duvar kagıdıda ugrasmaya degmez

drivenn

Üye
Nokia theme stüdyoyu kurun (sitede mevcut) tema yaparken sadece bekleme modunda görmek istediğiniz resmi koyun diğer kısımlara dokunmayın ve kaydedin telefona atın ve yaptığınız temayı ayarlayın resim tam ekran olacaktır. Ayrıca tema yaparken sizden resmin boyutunun ne büyüklükte olacağını gösterecektir onu da ayarlamanız lazım örneğin 240*320 resim isteyip de daha yüksek yada daha düşük boyutta resimle yaparsanız resim dengesiz çıkar onu da total video converter ile (o da sitede mevcut) ayarlayabilirsin

Nikopol

Üye
    Konu Sahibi
samsung d900i de ne guzel tam ekran oluyodu hersey bu nokialarda hiç öyle deil kıl ediyo beni bi duvar kagıdı icin bin dereden su getiriyolar neyse kalsın böyle buda güzel napalım saolasın arkadaşım yardımlrın için

badfeyyaz

Üye
evet arkadaşlar bende de n78 var kullanıyorum ve memnunumda mesajlarda da dediğiniz gibi duvar kağıdı tam ekran olmuyor bu olay butun s60 series telefonlarda aynı sadece temaya ait olan resim tam ekran oluyor ama s40 serisi telefonlarada duvar kağıtları tam ekran oluyor.
madem ki mesaj yazmıssınız eğer cok sevdiğiniz bi resmi tam ekranda istiyorsanız size 2 secenek soyliyeyim. bunlardan birincisi nokia s60 theme studio ile kendi temanızı yapmak yada e giderek orada theme maker seceneğini tıklayın otamatik olarak sizin upload ettiğiniz fotolardan tema yapabiliyorsunuz.
bence duvar kağıdı telefonda dusunulecek en son sorunlardan biri bana gore..

q_bey

Üye
tema hazırlayıcı programlar var onlardan bir tane indirip kendi temani hazırlrsan istedigin erkan görüntüsünü tam olarak elde edersinn

tutkundaki

Üye
arkadaşlar swf leri duvarkağıdı yapma proğramı varmı bende n78 var bi türlü bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt