Arastırdım ve buldum fabrıkadan cıkan 3 üncü nokia n79 olması gibi bi ayrıcalıgı var cıhazımın vede özel siparıs ile daha türkiyede satısa cıkmadan 1 hafta once alınmıs bi cıhaz bu yuzden 1.000 tl idi fiyatı ama baya dusmus abi yha sok oldum gercekten su anda ama olsun verdıgımız para ile ınsallah nokia hayırlı ısler yapıodurhoca sen naptın ya? ben 670 liraya ereyon.com'dan aldım. sen çok para vermişsin. yani bende almadan neden bu kadar fiyat farkıı var die düşünmedim değil. ama elimdeki gerçek bi N79. neden o kadar çok para verdiğini bana bi anlatsana.![]()

Abi neden n78 diyosun biraz açsana... yani hangi özelliği seni ona döndürdü???n78 derim ben![]()
Sen yenisin galibaNavi tekerleği n78 'de de var. Özellik bakımından hiçbir fark yok. Yani n79'un artı özelliği yok. Görünüş olarak n78 daha güzel. (bunu herkes söylüyor.) arkadaşlar ben de 6270 vardı tuşları büyük, vallaha n78 ile daha rahat mesaj yazıyorum.Kullanmayanlar atıp tutmasın
dezavantajı yok mu-her telde oldu gibi- bunda da var: ekranda parmak izi kalıyor. Bu kadar.
kardesım n78 ile n79 arasında fark yok demıssın sayıyorum bir n79 5mpx camera iki navi tekerleği uygulama kullanım fazlalıgı üç w-lan cekım frekansı ucuk dort ram miktarı 121 mb bunda sorun olabılır n78 e bakmadım altı ses yükseklıgı n78 çalsa bile duymassın o derece yedi camera flashı sekız kapak degıstırme 3 tane hedıye kapak dokuz hafıza kartı arttırıla bılme max 16 gb kasmaz denedım on tus takımı yani karizma şekil olayın bittiği nokta daha sayarım istersenız saygılar by