N78 kullanıcıları buraya

Konu Sahibi
N78 kullanıcıları buraya
Merhaba ben bir n78 kullanıcısıyım.yaklaşık olarak 3 ay oldu.bu zaman zarfında 2 kere servise gitti.ve bayramdan sonra tekrar navi tuşunun soyulması nedeni ile tekrar servise gidecek.açıkcası ben özellik olarak memnunum ama kalite olarak kesinikle memnun değilim.bu konuyu açmamın nedeni,arızalar benim kullanım hatalarımdan dolayımı oluyor yoksa n78 kalite olarak klasik nokia standartlarından düşükmü?Ben telefonun neden dolayı arızalandığını burada yazacağım.umarım başka n78 kullanıcılarıda benim gibi burada memnuniyetlerini veya neden memnun olmadıklarını varsa telefonlarında meydana gelen olumsuzlukları yada telefonda çok hoşlarına giden/gitmeyen bir özelliği burada paylaşırlarsa memnun olurum.
1-Benim ilk servise verme nedenim :telefonu hack ladıktan sonra office premier prodramını yükledim.telefon birdaha açılmadı.
2-ikinci neden de :telefona yeni mesaj geldiğinde 'göster' i tıkladınca telefon kendi kendine restart atıyordu.vede sağdaki sonlandırma tuşu iyi çalışmıyordu.(hala o tuş normal sayılmaz)Birde wlan sürekli olarak hata veriyordu.
Benden şimdilik bukadar(ama bu telefonda sorun bitmicek gibi).yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler

Tepkiler: demirkoy

anl_tr

Emekli Yönetici
n78e hackledik üstüne 5.0 offiside kurduk hiç bir sorun çıkmadı.Senin hacklemende sorun olabilr.
kallitesi gayet ii. Ben N95 kullanıyorum arkadaşımda N78 var onunkini ben hackledim ve ben kurdum hatta geçen gün 1günlüğüne cepleri degiştik hiç eksiklik duymadım N95de olan herşeyi koymuşlar kalitede aynı.
Sorun şu N95de aynısı oldu tuşlarda soyulma oluyo ama benim N95de 1yıl olduktan sonra soyulmaya başladı.
Arkadaşım n78 alalı 2,5 ay olcak hiç soyulma veya sorun yok..
kulllanımdan kullanıma soyulmalar degişiyo

Senden kaynaklanıyo olabilir arkadaşım

Konu Sahibi
office programını tel.hafızayamı yoksa hafıza kartınamı kurdunuz.hatırladığım kadarı ile ben yükleme yaparken kendisi direk tel.hafızasına kuruldu.ve telefon çöktü.hack leme konusunu anlamadım hack olmamış olsa ugnised pro.ları yükleyemezdim herhalde.kullanıma gelince bende 3 yıllık 7610 var inanki sıfır gibi.sadece *(yıldız)tuşu problemli.1 kere bile servise gitmemiştir.zaten amacım n78 i kötülemek değil.bana göre eksik taraflarını veya zayıf taraflarını ortaya koymak.ayrıca yorumun içinde teşekkürler.

anl_tr

Emekli Yönetici
rica ederim arkadaşım ya dediğim gibi bende N95 var alalı 19 aya olcak soyuluyo tuşların parlaklıgı
demekki sen özenli kullnamışsın.Helal olsun
Bak bukadar sorun varsa senin cepte belki üretim sorunuda olabilir.
ofis ise otomatik kendisi kuruyor bizde çok ii çalıştı sende neden yapmadı bilmiyorum
Üretimden kaynaklanıyo olabilir

Konu Sahibi
Teşekkür ederim.bende bunu merak ediyorum zaten.çünkü nokianın telefonları genelde sağlamdır.ben 7610 a yüzlerce program yükledim kaldırdım.birde ilk symbian telefonumdu acemi olduğum halde(şimdide usta değilim yanlış anlaşılmasın) tık demedi.yani bu tel de bu sorunları bu kadar kısa sürede yaşamam tuhafıma gitti doğrusu.tekrar teşekkürler.

86vural

Üye
evet arkadaşlar aynı şekilde N78 hackledim office i kurdum ve telefon çöktü bidaha açılmadı beyaz ekran gelip kalıyordu. servise verdim telefonu 35 günde yaptılar acılıyordu telefon elime geçtiğinde ama bu seferde tuşlar calısmıyordu kvk dasorumsuz davranıyor tamir ettiği telefonu kontrol etmeden bize veriyor cok uyuz oldum.numara tuşları ve seçenekler tuşu çalışıyor birde demir gibi olan tuş çalışıyor sadece. no-geri-c ve menü tuşu çalışmıyor yes tuşu çalışıyor ama seçenekler tuşunun görevini görüyor yes olarak çalışmıyor yani. Birde yöntuşlarının ortasnda hani ışıklı olan yerde navi tuşumu ne o çalışmıyor fikri olan varsa nasıl yapılacagı konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Konu Sahibi
86vural dediklerine aynen katılıyorum.o navi tuşunu ayarlardan-genel sekmesi altında navi tekerleği seçeneğine gir.onun ayarı orda.ama asıl konu bu n78 cihaz pek sağlam bir telefona benzemiyor.ben telefondan soğudum şimdiden.keşke birazdaha sabredip n82 alsaydım diyorum.

86vural

Üye
mapavri bende aynen senin gibi düşünüyorum keske bende biraz daha bekleseydim ve N82 alsaydım ama aldık bikere. o navi tuşunun ordaki ayarını biliyorum zaten ama ayardan değil işte tuş konnektörü mü ne diyorlar o arızalanmış dediler ondan dolayı cogu tuş çalışmıyormuş servise de vermek istemiyorum idare edecez artık çalışanlarla

Konu Sahibi
ya telefonu servise verince inanki telefon acayipleşiyo.benim telefonda o ofis programını yükleyip çökmeden önce pek bir sorun yoktu.servise gidip geldikten sonra tuşlar(sol seçim tuşu ile sağdaki kırmızı sonlandırma tuşu) doğru dürüst çalışmamaya başladı.yılbaşından sonra kvk servise vercem(navi tuşunun soyulmasından dolayı)birde kafamda şu soru işareti var telefon hackli bir sorun çıkartırlarmı bana.acaba telefona format atıpta servise öyle versem.

vg_engin

Üye
arkadaşlar bendede n78 var müzikçalarında sorun vardı hep müzik arıyor buluyor tekrar yine arıyor kızdım teli servise verdim 1.5 ay da yapıldı 28 işgünü sonunda zaten 30 işgününü geçseydi şikayet edecektim adamlar yazılım yüklendi dedi yine aynı 1 gün sonra bende kendim yaazlılmını güncelledim hafıza kartınıda çıkartım hala sorun aynı geçen gün yeni versiyonu yükledim 13.052 olanı pek fazla değişiklik yok ama yinede sorun aynı şimdi tekrar servise versem mi diye bakıyorum yoksa aldığım yere götürüp konuyu izah etsem bişey değişirmi cevaplarınızı bekliyorum...

cCeaNn

Üye
Arkadaşlar ben n78i alalı 1 aya yakın oldu fakat ben şuana kadar tuşlarda pek problem görmüyorum müzik çalarda gayet yerinde sizden kaynaklanan bir sorunda olabilir sizden kaynaklanmayabilirde tabi benim pek fazla tecrübem yok n78de.Fakat telefonu aldım alalı telefonu yeni açtığımda oyun açıyorum ve oyunda seçme tuşuna bastığıma yani sol tuşa bastığımda direk oyundan çıkıyor onun nedeninide açıklarsanız sevinirim..

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
N78 almayı düşündüm ama kurun fırlamasıyla fiyatları artınca vazgeçtim

Konu Sahibi
Dostum önce şunu soracam bu versiyonu nokia software mi buldu ben dün gece denedim bulmadı neyse.müzikçalar sorununa gelince aynısı bendede oldu.ama dikkat ettim hack yapılınca oluyordu.soft format atınca düzeliyor.şimdi telefonu normal(hack sız) kullanıyorum o sorunda olmuyor.ama daha önce 3 kez bu durmadan müzik arama olayını yaşamıştım.

--------------- Ekleme ---------------

--------------- Ekleme ---------------

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Telefonu hacklediğin için cihaz servis dışına çıkmadımı Allah Allah

arkadaşlar N78 de arama geldiğinde veya arama yaparken arayan kişiyi veya numarayı gösteriyoya orda mavi bi tema var ve numaralar ve arayan kişi çok silik gözüküyo onu düzeltebiliyomuyuz acaba.

Konu Sahibi
arkadaşlar N78 de arama geldiğinde veya arama yaparken arayan kişiyi veya numarayı gösteriyoya orda mavi bi tema var ve numaralar ve arayan kişi çok silik gözüküyo onu düzeltebiliyomuyuz acaba.
Ayarlardan ekran parlaklığını ayarlayabiliyorsun.bi dene istersen

valla arkadaş ben 1.5 senedir N70 kullanıyorum hiç bi şikayetim yok ne verirsen alıyo çok süper bi telefon memnunum kral bi tel

Bende bu telefonu kullanıyorum ama şuana kadar hiç sorunla karşılaşmadım senden kaynaklanıyo kullanmasını bilceksin))

Merhaba arkadaşlar. Bütün forumları inceledim fakat benimkine benzer birseyle karşılaşmadım. Kendi çektiğim videoları izlerken durdurup da tekrar başlatmaya çalıştığımda sadece ses var görüntü yok. Telefonu kapatıp tekrar açtığımda düzeliyor. Soft format ve hard format işe yaramadı. Sürümüm 13.052. Bu konu hakkında fikri olanların cevaplarını bekliyorum.