Esendağlı
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dostum önce şunu soracam bu versiyonu nokia software mi buldu ben dün gece denedim bulmadı neyse.müzikçalar sorununa gelince aynısı bendede oldu.ama dikkat ettim hack yapılınca oluyordu.soft format atınca düzeliyor.şimdi telefonu normal(hack sız) kullanıyorum o sorunda olmuyor.ama daha önce 3 kez bu durmadan müzik arama olayını yaşamıştım.arkadaşlar bendede n78 var müzikçalarında sorun vardı hep müzik arıyor buluyor tekrar yine arıyor kızdım teli servise verdim 1.5 ay da yapıldı 28 işgünü sonunda zaten 30 işgününü geçseydi şikayet edecektim adamlar yazılım yüklendi dedi yine aynı 1 gün sonra bende kendim yaazlılmını güncelledim hafıza kartınıda çıkartım hala sorun aynı geçen gün yeni versiyonu yükledim 13.052 olanı pek fazla değişiklik yok ama yinede sorun aynı şimdi tekrar servise versem mi diye bakıyorum yoksa aldığım yere götürüp konuyu izah etsem bişey değişirmi cevaplarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar ben n78i alalı 1 aya yakın oldu fakat ben şuana kadar tuşlarda pek problem görmüyorum müzik çalarda gayet yerinde sizden kaynaklanan bir sorunda olabilir sizden kaynaklanmayabilirde tabi benim pek fazla tecrübem yok n78de.Fakat telefonu aldım alalı telefonu yeni açtığımda oyun açıyorum ve oyunda seçme tuşuna bastığıma yani sol tuşa bastığımda direk oyundan çıkıyor onun nedeninide açıklarsanız sevinirim..
Arkadaşlar ben n78i alalı 1 aya yakın oldu fakat ben şuana kadar tuşlarda pek problem görmüyorum müzik çalarda gayet yerinde sizden kaynaklanan bir sorunda olabilir sizden kaynaklanmayabilirde tabi benim pek fazla tecrübem yok n78de.Fakat telefonu aldım alalı telefonu yeni açtığımda oyun açıyorum ve oyunda seçme tuşuna bastığıma yani sol tuşa bastığımda direk oyundan çıkıyor onun nedeninide açıklarsanız sevinirim..[/quote
oyunu tekrar yükleyip öyle dene
Hayır.iki sefer servise verdim.ikisindede hackliydi.Telefonu hacklediğin için cihaz servis dışına çıkmadımı Allah Allah
Ayarlardan ekran parlaklığını ayarlayabiliyorsun.bi dene istersenarkadaşlar N78 de arama geldiğinde veya arama yaparken arayan kişiyi veya numarayı gösteriyoya orda mavi bi tema var ve numaralar ve arayan kişi çok silik gözüküyo onu düzeltebiliyomuyuz acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?