n78 haze efektinden sıkıldıysanız buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umit2406

Üye
    Konu Sahibi
n78 haze efektinden sıkıldıysanız buyrun
arkadaşlar selam n78 i olanlar bilir haze temasını açınca menu cok güzel ve hareketli olur ama peki ya tek secenek olması biraz kötü oluyor ve artık bu kalkıyor bir sitede buldum linki veriyorum ben yaptım ve ekran süper canlı oluryor yapraklar ucuşuyor mavi toplar dönüyor menü geçişleri süper değişiyor uzunca anlatmıycam zamanım yok ilk once rompatch ve c2z programının kurulu olması gerek
buyrun site anlatım cok basit ve süper bir olay

blackface

blackface

Üye
Sadece N78 değil Tüm FP2 telefonlarda oluyor. Yeni Efekler bile yapılarbilir. Çok Teşekkürler :oke:

emre3017

emre3017

Üye
5700 da olacakmı yani ?

--------------- Ekleme ---------------

Zeki mürende bizi görebilecek mi?

umit2406

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hatta c:\resource\effect klasörü içindeki png dosyaları secman tarafından sistem klasörlerine erişim açıldıktan sonra deşirtirilebiliyor ortaya cok ilginç efekler cıkıyor menü açılışlarında felan resminiz cok güzel bir şekilde gelip gidiyor uçan yaparaklar yerin isminizin dönen yanan harfleri kalp işaretleri felan her şey değiştirilebiliyor

bejum3

bejum3

Üye
paylasimin icin sagol ama hic birsey anlasilmiyor sitede ingilizce mumkunse nasil yaptigini aciklarmisin

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Çok şarj yer.

kawa30

Üye
arkadaşlar nasıl yapıldığını anlamadım daha detaylı anlatırsanız sevinirim...teşekkürler.

eray28

eray28

Üye
harbı ya sen nasıl yaptıysan yazarrsan sevınırım pleas

gentlement39

gentlement39

Üye
telefonun çökme ve açılmama olasılığı ne kadar?

KiDMaN

Üye
arkadaşlar hatta c:\resource\effect klasörü içindeki png dosyaları secman tarafından sistem klasörlerine erişim açıldıktan sonra deşirtirilebiliyor ortaya cok ilginç efekler cıkıyor menü açılışlarında felan resminiz cok güzel bir şekilde gelip gidiyor uçan yaparaklar yerin isminizin dönen yanan harfleri kalp işaretleri felan her şey değiştirilebiliyor

İnekçe Bilmiyoruz Daha Detaylı Anlatırmısın

UGR94

Üye
evet detaylı anlatırsan seviniriz..

ferda2

Üye
ben efekti yapamadım yardımcı olabilicekmisiniz ?

gösterilen yeri tıklıyorum fakat tıklıyorum sonrasını anlatırsan sevinirim yani nasıl yapıcam aşama aşama

nasıl yapıcaqımı anlatırmısınız

ya detaydan kastınız nedir işte tıklıyorum fakat qerisini nasıl yapıcaqımı bilmiyorum ... anladın sanırım dimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt