N78 de kasa acıklıgı yada ışık sızması durumu varmı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raptowne

Üye
    Konu Sahibi
N78 de kasa acıklıgı yada ışık sızması durumu varmı??
arkadaslar merhaba,

n78 model cep telefonu aldım bır problem yok ama midemi bulandıran bir sorun var.

resimde gosterdıgım yerden ısık sızması gibi birsey tespit ettim.3 yerdende gecelerı ısık sızması gıbı bır durum olusuyor.

tus takımı ile yan yuzun birlestiği yerde bir acıklık varmıs gıbı gozukuyor.hatta yan yuzden baskı yaptıgımda ( hoparlor ve kamera tusunun oldugu yer) o bosluk kapanıyor.bu durum banamı ozel yoksa tum n78ler böylemi??

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Daha önce hiç görmedim..

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
benim n73 tede cvar o ya boşwer onu düzeltme imkanın yok

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kardeş o olay benim n78 de de var...

eQooo

eQooo

Üye
nokianın maleme kalitesizliği yapacak bişey yok...

raptowne

Üye
    Konu Sahibi
ya bide sağ tus (kapama tusunun ustu) sanki tutukluk yapıyormus gibi.

abi ole bir anlattıkılerki teli ama ele aldım sankı kırılacakmıs gıbı.cok narin.

__black__

__black__

Üye
aynı şekil bendede var yapacak bişey yok. bu tlfonada kasa bulmak zor

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ah nokia:)

raptowne

Üye
    Konu Sahibi
1 hafta olmadı arada bir teli yere atasım gelmıyor değil :(
nokıa nın programıyla yazılım guncellemesı yapayım dedım bulmadı
wifi ile bulmadı
11.043 benımkı ama adamlar 21.012 mı ne oyle bır yazılımı kendı ınternet sıtelerınden (nokia europa) yayınlamıslar :S

eray28

eray28

Üye
evet n78 de bendede o sorunlar var :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1 hafta olmadı arada bir teli yere atasım gelmıyor değil :(
nokıa nın programıyla yazılım guncellemesı yapayım dedım bulmadı
wifi ile bulmadı
11.043 benımkı ama adamlar 21.012 mı ne oyle bır yazılımı kendı ınternet sıtelerınden (nokia europa) yayınlamıslar :S
Kardeş benim teli ben wi-fi ile güncelledim,şuanki versiyon 30.011...

333aaa

Üye
arkadaslar merhaba,

n78 model cep telefonu aldım bır problem yok ama midemi bulandıran bir sorun var.

resimde gosterdıgım yerden ısık sızması gibi birsey tespit ettim.3 yerdende gecelerı ısık sızması gıbı bır durum olusuyor.

tus takımı ile yan yuzun birlestiği yerde bir acıklık varmıs gıbı gozukuyor.hatta yan yuzden baskı yaptıgımda ( hoparlor ve kamera tusunun oldugu yer) o bosluk kapanıyor.bu durum banamı ozel yoksa tum n78ler böylemi??
Bende yeni aldım aynı problem var ve arka kapak oynuyor..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Arkadaşım iade edin N79 falan alın

raptowne

Üye
    Konu Sahibi
bana 24 unde gelen telefonu ayın 28 ınde gonderdım.araya hafta sonu gırdıgı ıcın 1 eylulde hepsiburada urunu teslım almıs ve anında teknık servıse yollamıs.

aradım sordum iade işemleri kac gun surer dedim.3-9 gun arası dedıler. sımdı en kotu ıhtımal 9 eylule kadar beklerım . ama daha onceki iade/degişim işlemleri 1 gunde oluyordu.bu neden 3-9 gun? nokia heyeti gelipmi bakacak tele?

ben telefona alısamadım ustune 7-8 garip sorun cıkınca aldıgım gıbı telı gerı yolladım. ve bu olay 3-4 gun ıcınde gerceklestı.iademi mırın kırın etmeden kabul ederlermı dersınız.? yada hepsiburada ıle boyle bır olay yasayan oldumu aramızda ??

nursad

Üye
sa. nokıa n78 de ekran ışığı yanmıyor bana yardımcı olur msunuz?:allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt