N78 de hatsız tercihinde wlan sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kukumaw

kukumaw

Üye
    Konu Sahibi
N78 de hatsız tercihinde wlan sorunu
arkadaşlar bendeki n78 de hatsız tercihinde hiçbir şekilde wlana bağlanamıyorum. daha doğrusu daha önce bağlandığım wlan ağlarını görmüyor bende bağlanamıyorum. çözüm var mı sizce

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar bendeki n78 de hatsız tercihinde hiçbir şekilde wlana bağlanamıyorum. daha doğrusu daha önce bağlandığım wlan ağlarını görmüyor bende bağlanamıyorum. çözüm var mı sizce
Dostum bendede n78 var.ama hiç denememiştim senin sorunu okuyunca hemen denedim 5 dk civarında hatsız tercihte wlan ile nette dolaştım hiçbir sorun yok.sende de 1 kere oldu ise o anlık bir sorun olabilir ama eğer sürekli aynı olayı yaşıyorsan ozaman teknik bir sorun var demektir.

kukumaw

kukumaw

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ama her zaman böyle hatsızda daha önce bağlandığım hatları görmüyor.hatta bağlı iken hatsıza geçiyorum o an wlan bağlantısı kesiliyor bir daha imkansız bir şekilde bulmuyor.diğer hatları ise mükemmel birşekilde çekiyor.şifresizlere bağlanıyor şifrelilere ise şifre sorduktan sonra onuda kaybediyor oda yok oluyor.tekrar şebekeye bağlanınca sorun kalmıyor.
aslında telefonum 1 ay kadar önce servisten çıktı.şarj konnektörünü yanlışlıkla kırmıştım.(tel şarjda iken çalan kapıya bakmak için koşarken kabloya ayağım takıldı) :) serviste yeniden yazılım atılmıştı.servise gitmeden öncede aynı arızayı yapıyordu ama bu kadar dikkatimi çekmemişti.

sağol dostum.bir şekilde ayarlayacağız artık.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Dostum telefon birkere servis gördümü tadı tuzu kalmıyor cihazın.umarım geçicidir.kolay gelsin

kararatmu

Üye
n78 aldım şifresini bildigim aglara dahi giriş yapamıyor.ag gecidi cevap vermiyor diyor. ne yapacagımı saşırdım.acıl yardım.

scorpion11

scorpion11

Üye
hatsız tercihteki kablosuz lan ayarları kapalı olabilir veya ayarları farklıdır.kontrol etsen iyi olur

--------------- Ekleme ---------------

n78 aldım koduni bildigim aglara dahi giriş yapamıyor.ag gecidi cevap vermiyor diyor. ne yapacagımı saşırdım.acıl yardım.

kardeş o sorun telefonunda değil.eğer karşı tarafın kablosuz modeminde MAC koruması varsa bağlanamazsın .sadece o modeme kayıtlı MAC adresli cihazlar bağlanabilir.sorusu olan????:sn:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt