n78 arayan kişinin ismi gözükmuyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

foe44

Üye
    Konu Sahibi
n78 arayan kişinin ismi gözükmuyor ?
Arkadaşlar arayan kişi rehberde olmasına rağmen adamın ismi gözükmüyor sadece no su gözküyor
hem tlf da hem simde kayıtlı olanlarda bu oluyo. sadece tlf na kayıtlı olanlarda bu sorun yok sizce bunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz?

--------------- Ekleme ---------------

telefon sürümü 11,043 güncelle diyorum güncelleme yok diyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim cihazımda n78 versiyon 30.011.rehber soruna gelince benim bütün nolarım hem simkartta hemde telefon hafızasındadır vede senin dediğin gibi bir sorun olmuyor.birkere bu oldu oda aynı nodan Telefon hafızamda iki adet vardı.bu yüzden sadece numarayı gösteriyordu.birtanesini sildim düzeldi.rehber hafızası olarak sadece telefon haf.kullanıyorum.sim hafızasını kullanmıyorum.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
Benim cihazımda n78 versiyon 30.011.rehber soruna gelince benim bütün nolarım hem simkartta hemde telefon hafızasındadır vede senin dediğin gibi bir sorun olmuyor.birkere bu oldu oda aynı nodan Telefon hafızamda iki adet vardı.bu yüzden sadece numarayı gösteriyordu.birtanesini sildim düzeldi.rehber hafızası olarak sadece telefon haf.kullanıyorum.sim hafızasını kullanmıyorum.

ben aynı sorunu n70 te yaşıyordum ve çözümü aynen senin anlattığın gibi çözmüştüm ,,,yani bu nokia nın her modelinde oluyor. mesela şu an n85 kullanıyorum ondada aynı sorun la 1 kez karşılaştım çözüm yine aynı :oke: umarım arkadaşın sorunuda böyle çözülür.:)

foe44

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun çözüldü sayenizde çok teşekkür ederim.Bu güncelleme neden bende olmuyor peki mesela sizde 30 bende 11 olmasına rağmen güncelle dediğimde güncelleme yok diyo?nasıl güncellemem lazım 30 versiyonuna ?

selimcan98

selimcan98

Üye
Bendede arayanın ismi çıkmıyordu. Çıkmayan numara, isimsiz olarak rehbere kaydedilmiş. Sildim düzeldi

kazanova520

kazanova520

Üye
Arkadaşlar bende de gelen mesajlarda isim görünmüyorr rehberde kayıtlı sadece 1 kez kayıtlı ama aranınca isim ckıyor sadece mesaj geldinde isim cıkmıyorr tlfon model n86 lütfen yardımmm

cepsuskun

Üye
Arkadaşlar bende de gelen mesajlarda isim görünmüyorr rehberde kayıtlı sadece 1 kez kayıtlı ama aranınca isim ckıyor sadece mesaj geldinde isim cıkmıyorr tlfon model n86 lütfen yardımmm

Hattınla ilgili bir durum olmasın : buraya bir bak istersen

• Beğen
Tepkiler: siyahsancak

Üst Alt