n73ümü usbden adsle bağladım kont gider mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x-ray2

Üye
    Konu Sahibi
n73ümü usbden adsle bağladım kont gider mi?
arkadaşlar herkez bişey diyor kafam karıştı wriless'den girince gitmiyormus usb'den girince gider mi?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
bence gitmez yani dene bence

x-ray2

Üye
    Konu Sahibi
kontde az olunca sakata gelmek istemiorm şimdi :)

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar herkez bişey diyor kafam karıştı wriless'den girince gitmiyormus usb'den girince gider mi?
wirelessden tabiki gitmez çünki bilgisayarın internetinden yararlanıyorsun :oke:
gelelim usb ye eğer usb ile telden bilgisayar internetine bağlanıp dolaşıyorsan gitmez ancak bilgisayar tel in internetinden yararlanıyorsa gider:oke:

x-ray2

Üye
    Konu Sahibi
gitmio yane tşkr ederm bi deneym :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kardes n73 ü usb ile adsle nasıl baglanıyorsun bi anlatırmısın nasıl birşeymiş

x-ray2

Üye
    Konu Sahibi
usbyi pcye takıosn sora nokia pc suite'den internete bağlan diosn o kadar

35hakan35

Üye
usbyi pcye takıosn sora nokia pc suite'den internete bağlan diosn o kadar
demişsin ancak bildiğim kadarıyla bu olay cep telefonunu modem olarak kullanıp internete bağlanıyor yani bağlantı ücreti ödeniyor.

x-ray2

Üye
    Konu Sahibi
wlla benmde tam bilgim yoq açıkçası arklardan duyduğum kadarıyla

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kardeş konu allak bullak oldu şimdi sen internete nerden giriyorsun pcmi ceptemi konuyu ilk acarken bunu yazmışsın
''arkadaşlar herkez bişey diyor kafam karıştı wriless'den girince gitmiyormus usb'den girince gider mi? ''yani burda burdan şu anlam çıkıyor sen cepten wirles giriyorsun yani pcin internetine baglanıyorsun bu durumda gitmez sonra böyle yazmışsın''usbyi pcye takıosn sora nokia pc suite'den internete bağlan diosn o kadar''burdada şu anlam cıkıyor sen usb ile cebi pc baglıyorsun cep telefonun modem görevini görüyor pc suite ile BİLGİSAYARDAN internete baglanıyorsun tabiki konturun gider çünkü telefonun modem görevinde benim bildigim kadarıyla cebini usb ile nereye baglanırsan baglan internete giremzsin (usb ile) bluetooth ile olabiliyor sanırsam ama pc de bluetooth olması lazım com baglantı noktalarıyla yapıla biliniyo

akrepppkralll

Üye
kardeş öle yaparsan gidio bn denemiştim

schumici

schumici

Üye
arkadaşım n73te wireless yokki nasıl girmeyi planlıyosun anlamadım

safakk

safakk

Üye
arkadaşım n73te wireless yokki nasıl girmeyi planlıyosun anlamadım
hani avea türksel falan telefonlara internet desteği veriyor ya hani msn e giriyorsun ya işte galiba onu bilgisayar için kullancak arkadaş

PAPADOC

PAPADOC

Üye
gider bence ya olurmu öyle şey

asx5

Üye
bencesi falan yok bu işin yüzde yüz gider eğer o dediği gibi bağlansın ve kont gitmesin ben intihar ederim :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt