Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73ü olanlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bveo
Üye
Konu Sahibi
N73ü olanlar :)
Arkadaşlar ben yeni keşfettim daha önceden verilmişse affola kırmızı(cevaplama) tuşunun yukarısındaki tuşa basılı tutup rehberinizdeki her hangi birinin ismini söylediğiniz zaman otomatik olarak o kişiyi bulup arıyor
Perfect!
Üye
verildimi bilmiyorum ama ses komutudur bu
genelde bilinir ama kullanılmaz
bveo
Üye
Konu Sahibi
Zevki bişey ama xD
Tuba
Üye
herzaman bulmuyor veya yanlış kişiyi arıyor pek alternetifli bişey değil yani hiç kullanmam....
daniel_23
Üye
symbian telefonların çoğunda var bu ama 5800 da muhteşem varsa bi tanıdığınızda bi deneyin
Çoğunda değil Hepsinde var + nokia tüm renkli ekran telefonlarında... ayrıca programda atanabiliyor..
=========================================
Arkadaşım birde # tuşuyla tercih genel-sessiz olarak değiştirebilirsin, menü tuşuyla açık programları görebilirsin,medya tuşuylada medya ayarlarına gidebilirsin... öğrendiğinde tekrar konu açmayasın diye dedimdi
Çoğunda değil Hepsinde var + nokia tüm renkli ekran telefonlarında... ayrıca programda atanabiliyor..
=========================================
Arkadaşım birde # tuşuyla tercih genel-sessiz olarak değiştirebilirsin, menü tuşuyla açık programları görebilirsin,medya tuşuylada medya ayarlarına gidebilirsin... öğrendiğinde tekrar konu açmayasın diye dedimdi