n73ü data kablosundan şarj etme

Sponsorlu Bağlantılar

drkayzer

Üye
    Konu Sahibi
n73ü data kablosundan şarj etme
arkadaşlar önceki telefonum lg kg300 dü bu telefonda data kablosunu comport şeklinde ayarlayıp aynı zamanda şarj edebiliyordum n73te böyle bi özellik varmı yani data kablosunu usbye bağlayıp şarj edebiliryormuyuz teşekkürler

Aksahingoz

Üye
Yok kardeşim olmuyor.Nokia N serilerinde öyle şarj etme olmuyor galiba:(

xkadir61

xkadir61

Üye
bencede yok.

technonur

technonur

Üye
bende bitane usb kablosu vardı işime yaramıyordu n73e uygun bir uç aldım ve usbden + - kutupları bağladım cillop gibi çalışıyor :)

superocuu

Üye
kardeş sonra cihaza zarar verme

lockedme

lockedme

Üye
Bak Yapan Yapmıs:) :) :)

drkayzer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim demek istediğim usb kabloyu takınca pc suite veya toplu depolama yazıyorya ordan olmuyormu

mservank

mservank

Üye
bildiğim kadarıyla nokia nın böyle bir özelliği yok ayrıca şarj aleti var daha niye usb ile uğraşıyorsunuz ki

drkayzer

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bazen şarj aletini yanıma almayı unutuyorum ama data kablosunu genelede yanımda taşırım o yüzden sordum

mservank

mservank

Üye
kardeş bazen şarj aletini yanıma almayı unutuyorum ama data kablosunu genelede yanımda taşırım o yüzden sordum
hmm malesef bundna sonra şarj aletini de yanına alacaksın çünkü hiç böyle bir özellik duymadım

McGayveR80

McGayveR80

Üye
hocam sana şunu öneriyorum o zaman, ben de yakın zamanda almayı düşünüyorum..

9 dolar, Tr ye gönderiyorlar, ve daha ne olsun işte bilekliğinde us şarj kablosu ile dolaşıyorsun yerde kaplamıyor..

technonur

technonur

Üye
eren6523

eren6523

Üye
nokianın böyle bir özelliği yok

McGayveR80

McGayveR80

Üye
eren dostum o linkteki aparat ile nokianın şarj etme özelliği oluyor, bildiğin bileklik kayışını takar gibi takıyorsun telefona, topu çeviriyorsun içinden şarj kablosu çıkıyor Çinli aklı işte,

ayrıca o kadar kastırmaya gerek yok bence, çünkü usb'den şarj için elektrik almak için hangi ayaktan hangisine bağlaman gerektiğini bilmen gerekecek, ürkeceksin ya ters bağladıysam, olacaktır tabi.:D

schumici

schumici

Üye
şimdi oluyo mu olmuyo mu?

deli_kan

deli_kan

Üye
adresinde Nokianın orjinal ürünü bulunmakta. Sanırım piyasada benzerleri bulunabilir. Fakat sadece data kablosu ile şarj etme olayı için kesin bişey diyemiyorum. İnternette bi kaç sitede rastladım bir program var charger diye ama kendim denemedim. gelirsek onun içinde internette bir program var. Ben kendim denedim ve olumlu sonuç aldım.

wild_king1712

Üye
yok sarj olmuyor. fakat usp den guc alip sarja veren kablolar var.

schiz0

Üye
adresinde Nokianın orjinal ürünü bulunmakta. Sanırım piyasada benzerleri bulunabilir. Fakat sadece data kablosu ile şarj etme olayı için kesin bişey diyemiyorum. İnternette bi kaç sitede rastladım bir program var charger diye ama kendim denemedim. gelirsek onun içinde internette bir program var. Ben kendim denedim ve olumlu sonuç aldım.

Kardeş bu charger'ın linki nedir?

OSMAN_BEDIR87

OSMAN_BEDIR87

Üye
Donanım Bu

Nokia Şarj Bağlantı Kablosu CA-70 – Aynı anda şarj ve veri transferi

Bilgisayarınızdan veya bilgisayarınıza veri transferi esnasında telefonunuzu şarj etmek istiyorsanız, Nokia Şarj Bağlantı Kablosu CA-70 tam size göre.

Nokia Şarj Bağlantı Kablosu CA-70 sayesinde;

* Uyumlu telefonunuzu veya büyük veri dosyaları indirirken daha fazla batarya gücü kullanan multimedya cihazınızı yeniden şarj edebilirsiniz
* Telefonunuzun bataryainin bitmesi nedeniyle aktarım esnasında veri kaybından endişe duymazsınız
* Telefonunuzu veya multimedya cihazınızı şarj ederken zamandan tasarruf edersiniz

Link:

Nemros

Nemros

Üye
Arkadaşım kendi özelliği olarak mevcut değil ama kendi modifiyen ile risk alıp eğer arkadaşın yaptığı gibi bir kablo yaparsan(ki ne kadar doğru bir yöntemdir)bunu yapabilirsin ancak çıkacak herhangi bir sorun cihazına kalıcı hasar verir amper,voltaj değerleri gibi şeyler dikkatli olunması gereken hususlar.

Üst Alt